Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľké šou na Jojke v roku 2024: Má ešte šancu zaujať omieľaný Talent? Toto sú ďalšie dve novinky

Ktoré tituly sa dočkajú premiéry v roku 2024 na Jojke? Televízia to skúsi s ďalším Talentom, pridajú sa novinky.

02.01.2024 06:00
česko slovensko má talent, Foto:
V roku 2024 dorazí dvanásta séria Talentu.
debata

1. Vezmi si ma

Jojka vyskúša na divákov v tomto roku vlastnú svadobnú šou. Hľadanie lásky na televíznych obrazovkách je vždy ťahákom. Mnohé ženy túžia byť nevestami, stať sa manželkami a založiť si rodinu, no ich milovaná polovička sa akosi nemá k činu. Žijú v dlhoročnom vzťahu, ktorý stagnuje a potrebuje troška poštuchnúť, aby sa posunul na ďalší level – k manželstvu. Tvorcovia celosvetovo úspešného programu Marry Me Now chcú ženám pomôcť dostať to, po čom túžia. A rovnakú šancu teraz majú Slovenky – spolu s naším televíznym tímom zorganizuje niekoľko z nich svoju rozprávkovú svadbu. A diváci budú pri tom!

príbeh služobníčky, the handmaids tale, Čítajte aj Seriálový rok 2024: Vrátia sa síce viaceré hity, avšak mnohé čaká nepríjemný odklad

Šou dá šancu dlhodobo zadaným ženám zobrať osud do svojich rúk a pomôže im zorganizovať svadbu bez toho, aby o tom vedeli ich partneri. V deň D sa nevesta vyberie za svojim nič netušiacim potenciálnym ženíchom a pred kamerami sa ho spýta: „Vezmeš si ma teraz?“

The Crown, koruna, Čítajte aj Seriálová smrtka v roku 2023 nelenila: Nadobro zarezala obrovské hity, ktoré kedysi sledovali milióny

2. Heslo

Táto relácia nie je úplná novinka na obrazovkách Jojky. Avšak po rokoch dostane úplný reštart. Nové štúdio, nová moderátorka a kopec zábavy. Jasmina Alagič Vrbovská nebude len tvárou Talentu. Jasmina, ktorá je už viacerými sezónami ostrieľaná a mimoriadne spontánna spolumoderátorka najväčšej talentovej show u nás, teraz ukáže svoj ostrovtip a improvizáciu aj vo vynovenej súťaži, kde o finančnú výhru zabojujú vždy dve dvojice. Každá dvojica sa bude skladať z jedného súťažiaceho a jednej známej osobnosti zo sveta šoubiznisu.

Princíp hry zostáva rovnaký – jeden hráč z dvojice dostane heslo a ten druhý by ho mal uhádnuť výlučne na základe jeho jednoslovnej nápovedy.

televízia, sledovanie, diaľkový ovládač Čítajte aj Vzácna televízna zmena na Slovensku. Toto čaká divákov na obrazovkách už o pár dní

3. V siedmom nebi

Štáb relácie sa opäť rozcestuje po celom Slovensku, aby mohol pomáhať. Napríklad rodinám, ktoré sa ocitli v neriešiteľnej životnej situácii. Zdravotne znevýhodneným ľuďom, ktorí by chceli podať unikátny športový alebo umelecký výkon a sami to nedokážu. Či šikovným deťom, ktorých talent sa nedá rozvíjať kvôli nevyhovujúcim rodinným podmienkach.

Relácia populárneho moderátora Vila Rozborila plní už veľa rokov životné sny obyčajných ľudí, ktorí sa ocitli v núdzi. Posledné roky je relácia vysielaná v adventnom období a prináša dojímavé príbehy plné silných emócií, ktoré napísal sám život. Príbehy, ktoré vyčaria na tvári divákov úsmev, ale často aj rozplačú celé Slovensko.

4. Česko Slovensko má talent

Je to neuveriteľné, ale chystá sa už dvanásta séria tejto celosvetovo najsledovanejšej talentovej šou. Je to pomerne zaujímavá voľba Jojky, že sa nepokúsila pohľadať inú ťažiskovú šou a Talentu dať ročnú pauzu vzhľadom na fakt, že konkurencia neuvedie v roku 2024 Superstar a je evidentný hlad po rýdzo speváckej šou. Mohla skúsiť reštartovať X-Factor a uloviť nové spevácke hviezdy, ktoré za ostatné roky vyrástli a nemajú svoj talent, kde predviesť.

Tvorcovia sa snažili už jedenástu sériu oživiť počas ostatnej jesene. K osvedčenej moderátorskej dvojici a ostrieľanej porote pribudol v 11. ročníku vôbec po prvý raz piaty člen poroty, na ktorého poste sa prestriedali viaceré zvučné mená česko-slovenskej umeleckej scény. Nový model mal úspech, a tak si ho šou zopakuje aj budúci rok.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Česko Slovensko má talent #TV JOJ #televízna sezóna 2023/2024 #Vianoce 2023