Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Čo ja viem sa vracia na obrazovky. Kubovčíkovú a Martinoviča potrápia otázky z fyziky a chémie

Vedomostnej šou budú opäť patriť piatkové večery.

15.09.2023 12:00
Čo ja viem, Marcel Merčiak Foto:
Moderátorom vedomostnej šou Čo ja viem je Marcel Merčiak.
debata

Obľúbená vedomostná súťažná šou Čo ja viem sa vracia na obrazovky RTVS v jubilejnej desiatej sérii. Moderátor Marcel Merčiak privíta v horúcich kreslách ďalšie známe tváre, ktoré opäť čaká tornádo vedomostí, šokujúcich informácií a veľa zábavy.

pečie celé slovensko, Čítajte aj Jeseň na RTVS: Vracia sa hlavný divácky hit posledných rokov, nechýbajú stálice s novými sériami

Nová séria štartuje na Jednotke od 15. septembra každý piatok o 20.30 hod. V prvej epizóde si svoje vedomosti so študentami v štúdiu preveria hudobník Marián Čekovský, herečka Zuzana Kubovčíková Šebová a herec štefan Martinovič. Diváci pri televíznych obrazovkách môžu opäť súťažiť prostredníctvom mobilnej aplikácie.

Pozrite si, ktorá otázka zaskočila Zuzanu Kubovčíkovú Šebovú alebo v ktorej oblasti nie je doma Štefan Martinovič:
Video
Video

Nová sezóna Čo ja viem prichádza tentokrát netradične na jeseň. Poslednú sériu uvádzala Jednotka na jar minulého roka, kde sa počas jednej sezóny zišli vedľa seba dva ťažiskové zábavné formáty RTVS – Milujem Slovensko aj Čo ja viem. Zvyčajne ich televízia striedala, na jar patrili piatkové večery Čo ja viem a na jeseň prevzalo štafetu Milujem Slovensko.

V Čo ja viem si otestujú svoje vedomosti aj... Foto: RTVS
Čo ja viem V Čo ja viem si otestujú svoje vedomosti aj (zľava) Janko Kuric, Adela Vinczeová a Štefan Skrúcaný.

Na jar minulého roka ponechala RTVS tradičné piatkové večery Milujem Slovensko a Čo ja viem si prvýkrát v histórii vyskúšalo štvrtkový prime-time, kde sa dostalo do konkurencie jojkárskej Nemocnice, ktorá v tom období bez problémov pritiahla k obrazovkám viac ako pol milióna divákov. Posledná séria Čo ja viem tak odštartovala len s necelým štvrť milióna divákov a celá deviata séria si pripísala nízke výkony, ktoré pre Čo ja viem neboli bežné. Predchádzajúca séria mala aj po rokoch na obrazovke vyše 400-tisícovú divácku základňu.

SR hokej TEl extraliga 17. kolo Prešov Košice POX Čítajte aj Je to definitívne: RTVS prišla o hokejovú extraligu. Predpokladali sme iný výsledok, uviedol Machaj

Čo ja viem bude v novej sezóne konkurovať reality šou Farma na Markíze a filmová ponuka na Jojke.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #šou Čo ja viem