Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíze strategický ťah s novou šou vyšiel: Zbesilá zábava prilákala státisíce divákov

Minulú sobotu televízia Markíza odštartovala vysielanie úplne novej zábavnej šou Možné je všetko. Ako dopadla sledovanosť?

09.09.2023 06:00
možné je všetko, Foto:
Slováci boli zvedaví na novú markizácku šou. Bola jednotkou na trhu.
debata (5)
the morning show, Čítajte aj Seriálový september: Toto je naozaj bombastický začiatok jesene s najlepšími hitmi

Možné je všetko je slovenskou adaptáciou pôvodne francúzskeho formátu, ktorý pod názvom Anything Goes distribuuje spoločnosť Banijay Rights. Lokálne verzie šou už vznikli v približne 30-tich krajinách po celom svete, napríklad aj v Taliansku, Holandsku, Izraeli, Nórsku, Turecku, Mexiku, Bulharsku či Portugalsku.

prokurátorka, Čítajte aj Jojka a jej nový seriál Prokurátorka: Temný, znepokojujúci, ale o to lepší pohľad do zákulisia spravodlivosti

Zaujímavosťou je, že Markíza si chcela úspech šou poistiť a po dlhých rokoch, keď vysielala veľké šou počas nedele, to túto jeseň vyskúša v sobotu. Vyhne sa tak jojkárskemu Talentu, ktorý štartuje takisto začiatkom septembra a počas októbra sa pripojí tretia séria Pečie celé Slovensko na RTVS.

Prvá epizóda Možné je všetko! v cieľovej skupine 12 – 54 zvíťazila s ratingom 5,9% a trhovým podielom 23%. Konkurenčný film Bezva ženská na krku na Jojke zaostal s podielom na trhu iba 15,5% v rovnakej cieľovej skupine.

martin novák, na nože, Čítajte aj Šéfkuchár Novák zo šou Na nože: Nájdem chybu, zareagujem a reštaurácia dostane "karate", ktoré potrebuje, aby sa nakopla

Sobotný večer plný znamenitej zábavy si v spoločnosti Markízy užilo 299-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov, pričom v čase vysielania mala novinková šou dosah až na 502-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

Hlavnou konkurenciou markizáckej šou je dlhoročná šou Záhady tela na RTVS. Napokon zaujala druhé miesto, avšak bol to tesný súboj. Záhady tela celkovo sledovalo 294-tisíc divákov. Záujmu divákov sa tešila aj talk-šou Petra Marcina Neskoro večer, ktorú sledovalo 292-tisíc divákov pri trhovom podiele až 20,3% v cieľovej skupine 12+ a v danom čase bola lídrom v sledovanosti.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV Markíza #šou Možné je všetko