Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Víkendové politické relácie: Diskutovať prídu Ódor, Heger, Fico, Sulík, Danko aj Šimečka

Prehľad hostí v politických diskusiách v RTVS, na Markíze a ta3.

26.08.2023 00:00
politické relácie Foto:
Moderátori víkendových politických diskusií v RTVS, na Markíze a ta3.
debata (3)

Situácia na Slovensku je napätá. Blížia sa predčasné parlamentné voľby a na povrch vychádzajú nové kauzy. Ako sa bude situácia ďalej vyvíjať?

Ľuboš Machaj Čítajte aj Nepovažujem to za chybu, uviedol riaditeľ RTVS k zostave hostí v Sobotných dialógoch

Hosťami Sobotných dialógov budú volebná líderka koalície OĽaNO a priatelia Erika Jurinová a volebná líderka strany Demokrati Andrea Letanovská. O riešeniach aktuálnych problémov a možnosti povolebnej spolupráce bude s političkami diskutovať moderátorka Marta Jančkárová. Reláciu vysiela naživo v sobotu od 12:10 Rádio Slovensko a spravodajská televízia :24.

V nedeľnom dueli V politike budú o aktuálnej politickej situácii, blížiacich sa voľbách a prieskumoch diskutovať predseda Progresívneho Slovenska Michal Šimečka a predseda SNS Andrej Danko. Reláciu moderuje Rastislav Iliev, naživo ju vysiela ta3 od 11:00 hod.

televizor Čítajte aj V hre je rekordná pokuta: Vypomstí sa Markíze a Jojke snaha vypnúť české stanice na Slovensku?

Do prvej časti relácie O 5 minút 12 prijal pozvanie poverený predseda vlády SR Ľudovít Ódor, ktorý zhodnotí 100 dní vlády, doterajšie výzvy a výkon vládnutia. V druhej časti bude moderátor Marek Makara diskutovať s dvoma bývalými premiérmi – predsedom strany Demokrati Eduardom Hegerom a predsedom strany Smer-SD Robertom Ficom. Reláciu vysiela Jednotka a :24 naživo od 11:55 hod.

Hosťami Na telo budú predseda SaS Richard Sulík a predseda SNS Andrej Danko. O aktuálnych kauzách, vojne na Ukrajine a povolebnej spolupráci s nimi bude na Markíze od 13:00 diskutovať moderátor Michal Kovačič. Na telo prinesie aj exkluzívny prieskum o zadlženosti štátu, ktorý ukáže, aká časť voličov chce od vlády, aby šetrila a aká považuje pomoc ľuďom za dôležitejšiu než deficit.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Sobotné dialógy #O 5 minút 12 #V politike #politické relácie #Na telo