Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Víkendové politické relácie: Návrat Na telo, duel Uhríka s Kotlebom aj Fica s Kollárom

Prinášame prehľad hostí vo víkendových politických reláciách v RTVS, na Markíze a ta3.

19.08.2023 00:00
politické relácie Foto:
Hostia víkendových politických relácií v RTVS, na Markíze a ta3.
debata

Do volieb zostáva ešte šesť týždňov, no vyjadrenia jednotlivých strán o povolebnej spolupráci už naznačujú, že zostavenie vlády bude náročné. Víkendové politické diskusie prinesú ďalšie duely politických kandidátov, na obrazovky sa po letnej prestávke vracia aj Na telo televízie Markíza.

Vladimír Mičuda Čítajte rozhovor Šéfredaktor tvnoviny.sk: Nenávisť na internete nie je regulovaná. Je to večný boj, ktorý médiá nesmú prehrať

Do Sobotných dialógov boli pozvaní europoslanec a predseda hnutia Republika Milan Uhrík a volebný líder strany Kotlebovci-ĽSNS Marek Kotleba. Zástupca SNS pozvanie neprijal. Moderátorka Marta Jančkárová bude s politikmi diskutovať aj o riešení aktuálnych problémov a možnostiach povolebnej spolupráce. Reláciu vysiela naživo v sobotu od 12.10 hod. Rádio Slovensko a tiež spravodajská televízia :24.

Hosťami nedeľnej relácie V politike budú predseda strany Smer-SD Robert Fico a predseda hnutia Sme rodina Boris Kollár. Moderátor Richard Dírer s nimi bude diskutovať aj o obvinení bývalého prezidenta polície Tibora Gašpara. Reláciu vysiela ta3 od 11.00 hod.

V relácii O 5 minút 12 sa stretnú šéf volebného štábu Smeru-SD Robert Kaliňák a podpredseda Hlasu-SD Erik Tomáš. Moderátor Marek Makara s nimi bude diskutovať aj o scenároch a výzvach politického vývoja na Slovensku po voľbách. Reláciu vysiela Jednotka a :24 v nedeľu od 11.55 hod.

tv, televízia, televízor, stream, streamovacia služba, obývačka, obrazovka, televízor Čítajte aj Záver boja komerčných televízií je tu: Markíza totálne porazila Jojku. Ktorý slovenský seriál bude najlepší?

V relácii Na telo televízie Markíza sa stretnú bývalý minister obrany a podpredseda strany Demokrati Jaroslav Naď a europoslanec a predseda hnutia Republika Milan Uhrík. Moderátor Michal Kovačič sa s nimi bude rozprávať aj o aktuálnom vývoji ofenzívy na Ukrajine a či sa zmení zahranično-politická orientácia Slovenska po voľbách.

Na telo prinesie aj čerstvý prieskum preferencií strán od agentúry FOCUS. Relácia sa tradične začína o 13.00 hod. na obrazovkách TV Markíza a na webe TVNOVINY.sk.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sobotné dialógy #O 5 minút 12 #V politike #politické relácie #Na telo