Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Víkendové diskusie: S prezidentkou o jej vyhlásení a o volebnej kampani s Kollárom, Matovičom či Uhríkom

Prinášame prehľad tém a hostí vo víkendových politických reláciách v RTVS, na Markíze a TA3.

24.06.2023 00:00
Zuzana Čaputová, oznámenie, kandidatúra,... Foto: ,
Prezidentka Zuzana Čaputová oznámila, že v nadchádzajúcich prezidentských voľbách už nebude kandidovať.
debata (3)

Prezidentka Zuzana Čaputová oznámila, že v ďalších prezidentských voľbách už nebude kandidovať. Politické strany a hnutia majú pár dní na dokončenie kandidátky k predčasným parlamentným voľbám. Rozbiehajú tiež predvolebnú kampaň, ktorú už stihli poznačiť rôzne škandály. Čo čaká Slovensko najbližšie týždne?

Zuzana Čaputová Čítajte aj Chystá sa exkluzívny dokument o Zuzane Čaputovej: Bude to jej rozlúčka s prezidentským palácom

Hostkou Sobotných dialógov bude prezidentka SR Zuzana Čaputová. Moderátorka Marta Jančkárová bude s hlavou štátu diskutovať o jej politickej budúcnosti a prioritách pre posledný rok vo funkcii. Reláciu uvádza od 12:10 Rádio Slovensko a tiež televízny okruh :24.

Do nedeľnej relácie V politike prídu diskutovať predseda parlamentu Boris Kollár (Sme rodina) a predseda strany SaS Richard Sulík. V štúdiu TA3 budú hovoriť aj o aktuálnej situácii a predvolebnej kampani poznačenej prvými škandálmi. Moderuje Rastislav Iliev.

bilbordy, György Gyimesi Čítajte aj Bývalý poslanec OĽaNO využil dieru v zákone. Na bilbordoch šíri proruský naratív

Hosťami relácie O 5 minút 12 na Jednotke RTVS budú predseda hnutia OĽaNO Igor Matovič predseda hnutia Republika Milan Uhrík. S moderátorom Marekom Makarom budú diskutovať aj o postupe strán do volieb a obsahu predvolebnej kampane.

Do relácie Na telo televízie Markíza prijali pozvanie líder OĽaNO Igor Matovič a predseda SNS Andrej Danko. Moderátor Michal Kovačič s nimi bude diskutovať aj o kandidátkach. Kým SNS zbiera malé pronárodné strany, OĽaNO stále rokuje s Kresťanskou úniou a stranou Za ľudí.

Relácia Na telo prinesie aj výsledky exkluzívneho prieskumu dôveryhodnosti generálneho a špeciálneho prokurátora a tiež policajného prezidenta.

Ján Orosch Čítajte aj Homofób roka: Anticenu získal arcibiskup Orosch, nasleduje ho Matovič a Bartalosová

Najsledovanejšie diskusie uplynulého víkendu

Najsledovanejšou politickou diskusiou na trhu bola uplynulú nedeľu, 18. júna 2023, relácia O 5 minút 12. Duel Veroniky Remišovej a Roberta Fica si na Jednotke RTVS pozrelo 304-tisíc divákov a ďalších 74-tisíc ju sledovalo na spravodajskom kanáli :24. V cieľovej skupine 12–54 zaznamenala podiel na trhu 20,7 %.

Relácia Na telo, do ktorej prijali pozvanie Boris Kollár, Michal Šimečka a Milan Majerský, pritiahla k obrazovkám Markízy 283-tisíc divákov. V cieľovej skupine 12–54 zaznamenala trhový podiel 24,9 %.

Reláciu V politike, v ktorej sa v dueli stretli Peter Pellegrini a Michal Šimečka, si na TA3 pozrelo 194-tisíc divákov, v cieľovej skupine 12–54 si pripísala podiel na trhu 15,1 %.

Zdroj dát: PMT/KANTAR SLOVAKIA, dáta sú uvedené v meraní LIVE + VOSDAL + HOSTIA.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Sobotné dialógy #O 5 minút 12 #V politike #politické relácie #Na telo