Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Víkendové politické relácie: O podpore vlády a predvolebnej kampani prídu diskutovať lídri strán

Prinášame prehľad tém a hostí v RTVS, na Markíze a TA3.

17.06.2023 00:00
hlasovanie o dôvere vláde, Ódor, Foto: ,
Ódorova vláda ani ich program nezískal v parlamente dôveru.
debata (13)

Poslanci začali poslednú riadnu schôdzu pred predčasnými voľbami diskusiou o programovom vyhlásení vlády. Opäť sa skloňovalo meno Georga Sorosa, či označenie nových členov vlády za „agentov“ a hrozby „neoliberalizmu“. Úradníckej vláde Ľudovíta Ódora poslanci pri hlasovaní nevyslovili dôveru, za hlasovalo len 34 poslancov zo 136 prítomných.

Ódorov program ani vláda nezískali podporu... Foto: Pravda, Ivan Majerský
hlasovanie o dôvere vláde, Ódor, Ódorov program ani vláda nezískali podporu parlamentu
SR Michalovce šport hokej TEL semifinále 3 Košice KEX Čítajte aj Príde RTVS o ďalší lukratívny šport? Strata by ohrozila existenciu športovej televízie

Hosťami Sobotných dialógov budú poslanci parlamentu Miroslav Kollár (Demokrati) a Erik Tomáš (Hlas-SD). Moderátorka Marta Jančkárová s nimi bude diskutovať aj o postupe pri rokovaní a hlasovaní o návrhoch zákonov. Reláciu uvádza od 12:10 Rádio Slovensko a tiež televízny okruh :24.

Do nedeľnej relácie V politike prídu diskutovať predseda strany Hlas-SD Peter Pellegrini a predseda strany Progresívne Slovensko Michal Šimečka. V novom štúdiu TA3 budú hovoriť aj o aktuálnej situácii a predvolebnej kampani. Moderuje Richard Dírer.

TA3, TV spot Čítajte aj Ta3 zmenila po dvoch desaťročiach sídlo. V televíznom spote predstavuje programové zmeny

Hosťami relácie O 5 minút 12 na Jednotke RTVS budú predsedníčka strany Za ľudí Veronika Remišová a predseda strany Smer-SD Robert Fico. S moderátorom Marekom Makarom budú diskutovať aj o plnení Plánu obnovy a čerpaní eurofondov.

Do relácie Na telo televízie Markíza prijali pozvanie lídri strán Sme rodina, Progresívne Slovensko a KDH – Boris Kollár, Michal Šimečka a Milan Majerský. Moderátor Michal Kovačič s nimi bude diskutovať aj o Pláne obnovy a problematike nemocníc.

Relácia Na telo prinesie aj výsledky exkluzívneho prieskumu o tom, ktoré strany majú aký podiel skalných voličov a koľko z nich naopak nad svojou voľbou ešte váha.

© Autorské práva vyhradené

13 debata chyba
Viac na túto tému: #Sobotné dialógy #O 5 minút 12 #V politike #politické relácie #Na telo