Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ta3 zmenila po dvoch desaťročiach sídlo. V televíznom spote predstavuje programové zmeny

Z nového štúdia odvysiela prvýkrát nedeľnú reláciu V politike.

16.06.2023 08:45
TA3, TV spot Foto:
V novom spote ta3 si zahrali známe tváre televízie.
debata

Televízia ta3 sa po dvadsiatich dvoch rokoch presťahovala z priestorov na Gagarinovej ulici do novej budovy Tower 5, v ktorej je jej nové sídlo a dokončujú sa aj nové štúdiá.

koncesionárske poplatky Čítajte aj Koniec koncesionárskych poplatkov sa blíži. Od 1. júla už RTVS platiť nemusíte, doterajší dlh však nezanikne

Pri tejto príležitosti pripravila viaceré programové zmeny, ktoré z časti prezentuje najnovší televízny spot. Zahrali si v ňom známe tváre spravodajskej televízie pod taktovkou známeho režiséra Jonáša Karáska, ktorý má na konte filmy ako Amnestie, Kandidát a naposledy čiernu komédiu Invalid.

Režisér Jonáš Karásek pri nakrúcaní spotu... Foto: TA3
TA3, TV spot Režisér Jonáš Karásek pri nakrúcaní spotu Televízie ta3.
Režisér Jonáš Karásek pri nakrúcaní spotu... Foto: TA3
TA3, TV spot, Jonáš Karásek Režisér Jonáš Karásek pri nakrúcaní spotu Televízie ta3.

V spote si objavia aj moderátori nedeľnej diskusnej relácie V politike – Rastislav Iliev a Richard Dírer, ktorí síce nič nehovoria, ale museli používať prekvapenú výrazovú mimiku, keď zbadali nadrozmerné telefóny. Tie sú v spote symbolom niečoho zastaralého, nemotorného a zbytočne dlhého.

„Náš nový spot, ktorého koncept pripravila agentúra MullenLoweGGK a produkciu Martin Hudák z OREO, jemne humorným spôsobom podčiarkuje novú éru ta3. Nemeníme len sídlo televízie, ale aj technológie a programovú štruktúru,“ uviedla Olga Dúbravská, riaditeľka marketingu Televízie ta3.

V novom spote Ta3 si zahrali známe tváre... Foto: TA3
TA3 TV spot V novom spote Ta3 si zahrali známe tváre televízie.

V spote televízia predstavuje aj nový spravodajský formát s názvom Flešky. „Ide o krátke dynamické headlinové spravodajstvo v dĺžke do dvoch minút, ktoré kopíruje najnovšie trendy a dopyt po aktuálnych, krátkych a rýchlych informáciách,“ povedal generálny riaditeľ Televízie ta3 Ján Svoboda.

V novom spote si zahrali známe tváre Televízie ta3.
Video
Zdroj: TA3

Televízia ta3 spustí vysielanie z nových priestorov premiérovo už 18. júna o jedenástej hodine, kedy štartuje jej najsledovanejšia relácia V politike.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #V politike #TV TA3