Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Najväčšie zmeny v ta3 po rokoch: Mení sa vizuál relácie V politike a upravuje programová štruktúra

Spravodajská televízia prináša najväčšie zmeny od svojho vzniku.

18.06.2023 00:00
ta3, V politike, Richard Dírer Foto:
Moderátor relácie V politike Richard Dírer v novom štúdiu Televízie ta3.
debata (5)
Marian Kotleba Čítajte aj Kotleba má na krku ďalšie trestné oznámenie. Za diskrimináciu na predvolebných bilbordoch

Televízia ta3 sa po dvadsiatich dvoch rokoch presťahovala z priestorov na Gagarinovej ulici do novej administratívnej budovy Tower 5 pri Národnom futbalovom štadióne. Vysielanie z nových priestorov odštartuje v nedeľu 18. júna o 11:00 svojou najsledovanejšou diskusnou reláciou V politike.

Televízia ta3 sa presťahovala do nových... Foto: TA3
Ta3, štúdio V politike Televízia ta3 sa presťahovala do nových priestorov. Relácia V politike sa vysiela z nového štúdia s nových vizuálom.

„Nemeníme len sídlo televízie, ale aj technológie a programovú štruktúru. Konzumácia spravodajského obsahu je iná ako kedysi, je multiplatformová. Publikum očakáva, že dostane relevantný spravodajský obsah na viacerých platformách 24 hodín denne. Tomuto trendu sa snažíme prispôsobovať aj my v televízii,“ povedala marketingová riaditeľka Televízie ta3 Oľga Dúbravská.

SR Michalovce šport hokej TEL semifinále 3 Košice KEX Čítajte aj Príde RTVS o ďalší lukratívny šport? Strata by ohrozila existenciu športovej televízie
Generálny riaditeľ Televízie ta3 Ján Svoboda v... Foto: TA3/Robert Huttner
Ján Svoboda Generálny riaditeľ Televízie ta3 Ján Svoboda v nových priestoroch spravodajskej televízie.

Novinkou vo vysielaní je od nedele 18. júna nový spravodajský formát s názvom Flešky. „Ide o krátke dynamické headlinové spravodajstvo v dĺžke do dvoch minút, ktoré kopíruje najnovšie trendy a dopyt po aktuálnych, krátkych a rýchlych informáciách,“ povedal generálny riaditeľ Televízie ta3 Ján Svoboda.

Spravodajská televízia upraví aj programovú štruktúru. Relácia Tak takto?! dostáva nový názov Téma, formát však zostáva vo vysielaní vo svojom tradičnom večernom slote o 19:50, pribudne aj ráno ráno o 9:30 a na obed o 12:30.

koncesionárske poplatky Čítajte aj Koniec koncesionárskych poplatkov sa blíži. Od 1. júla už RTVS platiť nemusíte, doterajší dlh však nezanikne
Generálny riaditeľ Televízie ta3 Ján Svoboda v... Foto: TA3/Robert Huttner
Ján Svoboda Generálny riaditeľ Televízie ta3 Ján Svoboda v nových priestoroch spravodajskej televízie pred LED stenou.

Divákom televízia ponúkne projekciu na modernej štúdiovej LED stene. „Táto LED stena je jednou z najväčších v rámci českého a slovenského televízneho trhu. Dopĺňa ju moderný digitálny horizont s vysokým rozlíšením, ktorý má dvojnásobnú plochu oproti súčasnému. Súčasťou produkčného systému bude aj popredná technológia s prvkami umelej inteligencie, ktorá zvýši flexibilitu vysielania,“ uviedol generálny riaditeľ Televízie ta3 Ján Svoboda.

V novom spote si zahrali známe tváre Televízie ta3.
Video
Zdroj: TA3

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #V politike #TV TA3