Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľkolepé plány Markízy: Diváci sa dočkajú úplne novej šou, pokračovaní seriálových hitov aj množstva noviniek na Voyo

Trhový líder predstavil svoje plány na jeseň a budúci rok.

15.06.2023 06:00
Matthias Settele Foto:
Generálny riaditeľ skupiny Markíza Matthias Settele.
debata

Televízia Markíza na stredajšom stretnutí s vybranými novinármi oznámila svoje plány v jesennej vysielacej štruktúre a predstavila novinky na budúci rok. Generálny riaditeľ skupiny Markíza Matthias Settele informoval aj o pripravovaných projektoch pre streamovaciu platformu Voyo.

markíza, tv markíza, Čítajte viac Obrovské televízne prekvapenie: Markíza vracia do hry šou, ktorú by len málokto čakal

Silná jeseň na Markíze

Diváci televízie Markíza sa môžu na jeseň tešiť na nové časti úspešných seriálových projektov – dobového seriálu Dunaj, k vašim službám a denného seriálu Mama na prenájom, ktoré doplní už piata séria Pána profesora s Tomášom Maštalírom a Gabikou Marcinkovou v hlavných úlohách.

Z reality šou budú mať ešte v lete premiéru Šaty snov, v ktorej si ľudia vyberajú ideálne šaty pre najdôležitejšie momenty ich života. Na jeseň sa na obrazovky dostane aj ďalšia novinka Jama levova a novými sériami budú pokračovať šou Na nože, Farma aj Utajený šéf.

niekde v európe, Čítajte aj Kedy sa od RTVS dočkáme nového seriálu? Pripravuje kriminálku, komédiu aj historickú drámu

Veľkou jesennou novinkou však bude nová zábavná šou s celebritami, športovcami a známymi tvárami televízie. Režisérom je Pepe Majeský, ktorý pre Markízu pripravuje výpravné šou ako Let's Dance či SuperStar. Bližšie informácie o šou však zatiaľ televízia neprezradila.

Novinky budúceho roka

Z plánov na budúci rok televízia Markíza potvrdila úplne nový dramatický seriál s pracovným názvom Doktorka Fosterová, druhú sériu Výnimočnej Nikol s Táňou Pauhofovou v hlavnej úlohe a tiež tretiu sériu Druhej šance, v ktorej je hlavnou hviezdou Ján Koleník.

V budúcom roku sa na obrazovky Markízy dostane aj nová séria reality šou Extrémne premeny Slovensko – Druhá šanca na život.

joj, joj group, Čítajte aj Jojka ide tvrdo proti konkurencii: Novú televíziu spustí nečakane skoro

Veľkolepé plány pre Voyo

Zástupcovia najvyššieho vedenia predstavili aj pripravované projekty pre streamovaciu platformu Voyo. Veľkým prekvapením je návrat reality šou Big Brother, ktorá by do ponuky mala pribudnúť už koncom októbra. V príprave je aj nová séria Love Island, ktorá do ponuky rovnako pribudne na jeseň. Budúci rok sa vráti v novej sérii Ruža pre nevestu, ktorá bola na Voyo doposiaľ najsledovanejšou reality šou.

Predplatitelia Voyo sa môžu tešiť aj na nové pôvodné seriály pod značkou Voyo Originál. Už toto leto sa dočkajú krimisérie Matematika zločinu režiséra Petra Bebjaka s hviezdnym obsadením. V hlavných úlohách sa predstavia Tomáš Maštalír, Jiří Bartoška, Zuzana Bydžovská či Kristýna Boková.

Na jeseň pribudne šesťdielny špionážny triler Extraktori, v ktorom si zahral aj Ján Koleník, a budúci rok obohatí ponuku kriminálny seriál Dobro došli, ktorý sa odohráva na pobreží Jadranu. V hlavných úlohách sa predstavia Alžbeta Ferencová a Jakub Štáfek.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Voyo #televízna sezóna 2023/2024