Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Operátor UPC prichádza so zmenou. Prináša novú mobilnú aplikáciu s viacerými vylepšeniami

Mobilná televízia Horizon GO mení názov a ponúka celý rad vylepšení.

10.05.2023 09:40
Horizon TV Foto:
debata (1)

Operátor UPC vylepšil a zmenil názov svojej mobilnej TV aplikácie, ktorú zákazníci poznali pod názvom Horizon GO. Pod novým názvom „UPC TV“ prináša nový dizajn a vylepšené zobrazovanie údajov o programoch aj sledovanie relácií z archívu.

top programy tv Čítajte aj Slovenské seriály sledujú státisíce divákov. Aprílové obrazovky si však podmanila zábavná šou

„Doterajšia aplikácia Horizon GO bola určená pre malé zariadenia, ako je mobil či tablet, a aplikácia Horizon TV zasa pre väčšie zariadenia (Android TV, Apple TV). Jedným z cieľov tejto zmeny je zjednotiť názov aplikácie pre všetky platformy a súčasne posilniť prepojenie značky UPC s jej TV aplikáciou,“ uviedol riaditeľ spoločnosti UPC Martin Miller. „Nová UPC TV aplikácia prináša celý rad vylepšení, ktoré s novým dizajnom ponúkajú dokonalý divácky zážitok a to tak doma, ako i na cestách po celom Slovensku, ale aj vo všetkých krajinách Európskej únie,“ dodal.

geissenovci, Čítajte aj Cesta Geissenovcov pokračuje: Stále na roztrhanie, víno ich zabije, pripravte sa na ďalšie hlášky

Ceny, balíčky aj programová ponuka ostávajú bez zmeny. Dátový tok novej aplikácie je rovnaký ako u predošlej verzie. Pohybuje v rozmedzí od od 3 Mbit/s pre SD kanály, do 7 Mbit/s pre HD kanály, a umožňuje najvyššiu kvalitu sledovania aj dátovo najnáročnejších programov, ako sú športové prenosy.

Operátor teraz ponúka televíznu aplikáciu v celej EÚ až na 6 mesiacov bezplatne. Používatelia môžu sledovať takmer 140 staníc, pre zákazníkov digitálnej káblovej televízie od UPC je aplikácia aj naďalej bezplatne. Stiahnuť si ju môžu na Google Play a na App Store.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #UPC