Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Bývanie, ktoré vyrazí dych. Nová relácia predstaví luxusne zariadené obydlia so zaujímavým príbehom

Televízna stanica Spektrum Home štartuje nový magazín o bývaní.

14.04.2023 06:00
Luxusné bývanie Foto:
Zábery z relácie Luxusné bývanie.
debata
star wars, daisy ridley, vzostup skywalkera, Čítajte aj Filmová sága vstáva z popola: Už to vyzeralo, že skončí. Opak je pravdou. Do kín sa hrnie...

Milovníkov bytového dizajnu poteší nová relácia Luxusné bývanie, ktorú na obrazovky prináša stanica Spektrum Home. Divákov zavedie do luxusne zariadených obydlí so zaujímavým príbehom, dizajnovými prvkami a architektúrou. Reláciu bude uvádzať moderátorka Eva Borská spoločne s interiérovým dizajnérom Tomášom Marxom, prvá epizóda bude mať premiéru v sobotu 15. apríla.

harry potter, Čítajte aj Koniec dohadom: Harry Potter sa naozaj vráti. Pripravte sa na 10-ročný seriál
Zábery z relácie Luxusné bývanie Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky
Zábery z relácie Luxusné bývanie.

Novinka predstaví exkluzívne vily, úžasné domy a impozantné byty v Českej republike, ktoré sa vymykajú bežnému bývaniu buď z pohľadu luxusu, architektonických prvkov, lokality alebo dizajnu. Okrem zaujímavých interiérov a exteriérov sa diváci môžu tešiť aj na originálne tipy a inšpirácie na osvieženie vlastného bývania od interiérového dizajnéra Tomáša Marxa a moderátorka Eva Borská ich nechá nahliadnuť do svojho súkromia a obydlia. Dvojica bude divákov sprevádzať desiatimi polhodinovými epizódami, v ktorých predstaví vždy dve nehnuteľnosti, ktoré divákom zaručene vyrazia dych.

Reláciu Luxusné bývanie bude vysielať Spektrum Home každú sobotu od 15. apríla o 19.30 hod. Reprízy bude stanica uvádzať vždy v nedeľu doobeda o 9.05 hod. a poobede o 15.05 hod.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia Spektrum