Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Koniec dohadom: Harry Potter sa naozaj vráti. Pripravte sa na 10-ročný seriál

Nová streamovacia služba Max (nástupca HBO Max) oficiálne potvrdila vznik seriálu o Harry Potterovi. Franšízu čaká kompletný reštart.

14.04.2023 06:00
harry potter, Foto:
Fanúšikovia Harryho Pottera sa môžu tešiť. Vznikne úplne nový seriál.
debata
hbo max, hbo, Čítajte aj Svetová streamovacia služba ohlásila koniec: Čo to znamená pre slovenských divákov?

O možnom návrate kultovej ságy sa hovorilo už nejaký čas, spoločnosť Warner Bros. Discovery, ktorá značku vlastní však nič oficiálne nepotvrdzovala. Až do stredy, keď sa uskutočnila tlačová konferencia, na ktorej bol oznámený vznik novej streamovacej platformy Max. Divákov má nalákať aj reštartovaný Harry Potter. Zaujímavosťou je, že nakrúcanie by malo trvať až desať rokov.

teória veľkého tresku, big bang theory, Čítajte aj Vytúžené sa čoskoro stane skutočnosťou: Top komediálny seriál sveta sa vráti

Prekvapujúce je, že sa idú nanovo nakrúcať všetky vydané knihy. Každá kniha dostane jednu sériu. Tvorcovia avizujú, že do seriálu sa zmestí viac postáv, podarí sa podrobnejšie ešte raz prerozprávať dej a pripravovaný seriál dostane punc originality a oplatí sa ho sledovať, aj napriek tomu, že každý vie, ako celá sága sa skončí.

McDonald’s Čítajte aj McDonald’s expanduje do menších miest. Prvou lastovičkou je mestečko neďaleko Bratislavy

V seriáli budú účinkovať úplne nové tváre, pôvodní herci sa nevrátia. Na adaptácii sa bude podieľať aj autorka knižnej predlohy J.K. Rowlingová ako výkonná producentka.

Séria bude obsahovať nové obsadenie, ktoré bude viesť novú generáciu fanúšikov, plné fantastických detailov, veľmi obľúbených postáv a dramatických miest, ktoré fanúšikovia Harryho Pottera milujú už viac ako dvadsaťpäť rokov. Každá sezóna bude autentická pre pôvodné knihy a prinesie Harryho Pottera a tieto neuveriteľné dobrodružstvá novému publiku po celom svete, zatiaľ čo pôvodné, klasické a obľúbené filmy zostanú jadrom série.

Geissenovci Čítajte aj Už sa to blíži: Poznáme dátum, kedy uvidíte, čo všetko Geissenovci zažili a postvárali na Slovensku

„Sme radi, že môžeme divákom poskytnúť príležitosť objaviť Rokfort úplne novým spôsobom,“ povedal Casey Bloys, predseda predstavenstva a generálny riaditeľ HBO & Max Content.

Istý čas sa hovorí o tom, že by Warner Bros. chcelo vrátiť na strieborné plátna aj pôvodné herecké trio v adaptácii knihy Harry Potter a prekliate dieťa, ktoré sa zameriava na syna Harryho Pottera. Tieto filmy nateraz nedostali oficiálne potvrdenie realizácie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Harry Potter #HBO Max #streamovacia služba Max