Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Potvrdené: Druhá séria na ceste! Kuchárska reality šou prekonáva jeden rekord za druhým

Diváci sa postupne čoraz viac schádzajú pred televíznymi obrazovkami televízie Markíza. Dôvod je jasný - šou Na nože!

08.03.2023 06:00
na nože, Foto:
Šou Na nože má oficiálne potvrdenú druhú sériu.
debata
einstein, Čítajte aj Kvalitné seriálové nedele na Jojke tvrdo narazili: Einstein neustál príchod Let's Dance

V cieľovej skupine 12 – 54 sa štvrtá epizóda Na nože, minulú stredu, stala najsledovanejším nespravodajským programom dňa, keď si pripísala doposiaľ rekordný rating 8% a rovnako aj najvyšší trhový podiel 28,4 %. Medzitýždenne si šou z hľadiska ratingu polepšila o 0,7 percentu­álneho bodu a trhový podiel jej stúpol o 2,8 percentu­álneho bodu. Konkurenčný seriál Hranica v rovnakej cieľovej skupine výrazne zaostal s podielom na trhu iba 15,7% v cieľovej skupine 12 – 54.

Eurovea Čítajte aj Eurovea sa pripravuje na otvorenie. Po odkladoch otvorí aj najočakávanejší obchod na Slovensku

Premiérovú epizódu o reštaurácii Na Trojici v Banskej Štiavnici si vychutnalo doposiaľ rekordných 370-tisíc divákov starších ako 12 rokov, v porovnaní s predchádzajúcim týždňom tak získala na svoju stranu ďalších 24-tisíc divákov. V čase vysielania malo Na nože dosah až na 548-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

Action, diskontný reťazec, obchod, predaj, zákazník, Čítajte aj Lacný reťazec otvára druhú predajňu. Ďalšia pribudne na strednom Slovensku

Rastúci trend sledovanosti si vypýtal zaslúženú odmenu. Televízia Markíza oficiálne potvrdila, na minulotýždňovom stretnutí s vybranými novinármi, prípravy druhej série, ktorá pôjde do vysielania už túto jeseň.

Podvečerný seriálový hit Mama na prenájom si v stredu v cieľovej skupine 12 – 54 pripísal rating na úrovni 6,5% a trhový podiel 24,9%. Epizódu si vychutnalo celkovo 386-tisíc divákov starších ako 12 rokov, pričom v čase vysielania zasiahla až 486-tisíc divákov (AvRch v CS 12+). Mama na prenájom na diaľku porazila večerný seriál Hranica a stala sa tak za stredu divácky najúspešnejším seriálom na trhu v oboch hlavných cieľových skupinách.

Video

VIDEO: So šéfkuchárom Martinom Novákom zo šou Na nože o slovenskej gastrónomii, jej problémoch, o tom z čoho slovenská kuchyňa vychádza, na čom by mala stavať. Ako varí on sám, ako servíruje jedlo politikom a či si necháva kuchynské zážitky aj tetovať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV Markíza #Na nože