Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Opäť tvrdé Extrémne premeny: Chladný vzťah s otcom, rozhádaná rodina. Zvládne súťažiaci záťaž?

Už v stredu večer sa môžu diváci Markízy tešiť na ďalší dychberúci príbeh v rámci 4. série Extrémnych premien.

26.10.2022 06:00
extrémne premeny, Foto:
Divákov Markízy čaká ďalší emóciami nabitý diel Extrémnych premien.
debata

Jeho váha spôsobila dusno nie len v partnerskom vzťahu, ale aj vo vzťahu s otcom. Martin Knižka, ktorý je ďalším účinkujúcim v šou Extrémne premeny, sa kvôli svojej lenivosti postupne odcudzil s otcom a jeho vzťah s manželkou bol skúšaný hádkami.

seriál lovec, lovec, kolesárová, Čítajte aj Jojka avizuje štart produkcie nového seriálu: Zabŕdne do tém, ktoré na obrazovkách neboli

Tridsaťjedenročný Martin Knižka pracuje pre dopravnú záchrannú službu, s pacientami jazdí po nemocniciach v rámci celého Slovenska. Práca a, samozrejme, stupňujúca sa váha sa podpísali pod jeho klesajúcu životnú energiu.

"Prídem z práce, som stále unavený,“ hovorí mladý muž, ktorému dnes dochádza, že veci v jeho živote sa nehýbu tým správnym smerom. "Cítim na sebe, že mám problém s niektorými vecami, hrať sa s deťmi. Človeku dochádza, že niečo sa deje a nie dobré,“ priznáva Martin, ktorý bol kedysi mužom, ktorý miloval šport a aktívny spôsob života.

Alfonz Šuran Čítajte rozhovor Šéf RTVS :24: Našou výhodou je, že nemusíme zaujímavé veci prerušovať komerciou

"Štyri roky dozadu som cvičil crossfit, schudol som asi dvadsať kíl, potom sa narodila aj druhá dcéra, prišli povinnosti aj práca. Tak sa to začalo nabaľovať,“ odôvodnil svoju váhu dnes 164-kilový Martin.

Jeho manželka ho spoznala ako muža, ktorý kedysi s radosťou zdolával tatranské vrchy. "Nikdy taký nebol. Bol akčný, stále ma ťahal do Tatier na túry. Teraz nevyjde ani na Sliezsky dom,“ hovorí s tým, že najväčším manželovým nepriateľom je lenivosť. "Príde z práce, naje sa, leží v spálni na posteli pokiaľ nedám deti dokopy. On potom príde na gauč si ľahnúť, keď je všetko spravené.“ Martinova lenivosť tak čoraz viac zasahovala do vzťahu s manželkou a vyvolala nejednu hádku. "Dosť sme sa hádali, už to bolo veľa aj na mňa, už aj týždeň sme sa nerozprávali,“ priznala Andrea pred televíznymi kamerami.

Oľga Dúbravská Čítajte rozhovor Náš prime time je vtedy, keď sa deje niečo významné, hovorí Oľga Dúbravská z TA3

Samotného Martina zároveň mrzí, že kvôli jeho extrémnej nadváhe ochladol aj jeho vzťah s otcom. "Keď som začal naberať, nejak sme sa odcudzili s mojim otcom. On mi povedal, že mal by som niečo so sebou robiť a zmeniť sa. Proste začať cvičiť. Ja som to nebral nejak tak. Potom už náš vzťah ochladol, viac ma ignoruje ma a správa sa ku mne tak odmerane,“ hovorí.

Martinovou túžbou je teda schudnúť a vrátiť svoj život do starých, aktívnych koľají. Počas Extrémnych premien však bude prekonávať manželskú krízu a bojovať aj so sebou samým. Či sa mu podarí zdolať životné nástrahy a dokázať ľuďom naokolo, že to so svojou zmenou myslí vážne, uvidia diváci už v stredu o 20:30 na Markíze.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Extrémne premeny