Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Víkendové politické relácie: O nekončiacej vládnej kríze aj Kollár a Ficom

Politici budú diskutovať aj o tom, ako si predstavujú presadzovanie zákonov v menšinovej vláde bez podpory v parlamente.

17.09.2022 06:00
Fico, Kollár Foto: ,
Robert Fico a Boris Kollár.
debata (1)

Politická kríza sa demisiou ministrov za SaS neskončila. Z vlády sa presunula do parlamentu, kde koaliční poslanci nedokázali ani na druhý pokus otvoriť riadnu schôdzu. Nemali na to dosť hlasov. Koalícii hrozí aj odvolávanie ministra financií Igora Matoviča.

Vo víkendových politických reláciách budú politici diskutovať o tom, ako si predstavujú presadzovanie zákonov v menšinovej vláde bez podpory v parlamente. Druhým okruhom tém budú opatrenia štátu na pomoc ľuďom a firmám v súvislosti so zdražovaním a energetickou krízou.

Jaroslav Rezník Čítajte aj Rezník z mediálnej sféry neodchádza. Po odchode z RTVS ma novú prestížnu pozíciu

Hosťami rozhlasových Sobotných dialógov na Rádiu Slovensko a vo vysielaní :24 budú poslanci Andrej Stančík (OĽaNO) a Anna Zemanová (SaS). Reláciu moderuje Marta Jančkárová.

O blokovaní parlamentu, menšinovej vláde a boji s infláciou budú v nedeľnej relácii V politike diskutovať poslanci Milan Vetrák (OĽaNO), Peter Pčolinský (Sme rodina), Juraj Krúpa (SaS) a Denisa Saková (Hlas-SD).

V relácii diváci uvidia aj výsledky exkluzívneho prieskumu agentúry Ipsos pre ta3, kde respondenti odpovedali na otázku, dokedy vydrží menšinová vláda a či si želajú predčasné voľby.

Lenka Jesenáková Čítajte rozhovor Odborníčka na mediálny biznis: Streamovacie služby považujeme za luxus, pomáha to klasickým televíziám

Do relácie O 5 minút 12 prídu diskutovať predseda parlamentu Boris Kollár (Sme rodina) a predseda strany Smer-SD Robert Fico (Smer-SD). Obaja politici sa naposledy stretli pred mesiacom v diskusii V politike. V nedeľu s nimi bude moderátor Marek Makara diskutovať o aktuálnom politickom vývoji a sociálno-ekonomickej situácii.

Hosťami moderátora Michala Kovačiča v relácii Na telo budú poslanci Michal Šipoš (OĽaNO) a Erik Tomáš (Hlas-SD). Diskutovať budú o menšinovej vláde, odvolávaní ministra financií Igora Matoviča, a tiež o riešeniach na zmiernenie dopadov rekordnej inflácie.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Sobotné dialógy #O 5 minút 12 #V politike #politické relácie #Na telo