Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Zabudnite na Farmár hľadá ženu alebo Mama, ožeň ma! Jojka štartuje novú netradičnú zoznamku

Už v utorok večer po novej časti Nemocnice sa objaví vo vysielaní Jojky úplná novinka, ktorá na Slovensku doteraz nebola uvedená.

29.08.2022 06:00
láska na chate, Foto:
Nájdu láskychtiví súťažiaci šťastie? Láska na chate štartuje 30. augusta o 21:45 na Jojke.
debata (1)
talent, Čítajte aj Šou, ktorá mení životy, sa vracia! Pozrite si unikátnu upútavku jubilejného Talentu

V rámci novej televíznej sezóny si televízia pre divákov pripravila ďalšiu novinku. Popri návrate seriálových stálic vstúpi do vysielania ďalší obľúbený formát, ktorý v minulých rokoch valcoval rebríčky sledovanosti – televízne zoznamky. Tie najlegendárnejšie priniesla práve Jojka. Kto by zabudol na šou Farmár hľadá ženu alebo Mama, ožeň ma. Hlášky a účinkujúci sú dodnes známi.

pečie celé slovensko, bača, junior, Čítajte aj Jeseň v RTVS: Dokumenty, romantika, krimi, ale bude sa najmä piecť

Doba pokročila, premenou prešiel aj tento formát. Od šialenej zábavy, exotov sa teraz snažia byť serióznejšie. To je prípad aj prichádzajúcej novinky – Láska na chate, ktorá má premiéru 30. augusta o 21:45. Reality šou Láska na chate vznikla ako odpoveď na súčasný instantný život odohrávajúci sa prevažne na sociálnych médiách. Zoznamovacie aplikácie každému poriadne lezú na nervy. Už sme si pomaly odvykli stretávať sa s reálnymi ľuďmi a normálne randiť. Toto je možnosť, ako sa stretnúť so skutočnými, nezadanými ľuďmi a zaľúbiť sa v prostredí útulnej, luxusnej horskej chaty.

TA3 Čítajte aj Na Slovensku pribudne ďalšia televízna stanica. Plány má tentoraz TA3

Odvážni nezadaní ľudia, ktorí majú za sebou množstvo nevydarených rande, sa rozhodli dať poslednú šancu láske a skúsia nájsť svoju chýbajúcu polovičku netradičným spôsobom. Pravidlá hovoria jasne. Láska sa musí objaviť do 24 hodín!

Originálna zoznamovacia reality šou (Let Love Rule), v ktorej slobodní ľudia od 18 do 60 rokov dostanú príležitosť zamilovať sa na prvý pohľad a odísť ako pár.

Tu sa bude hľadať láska! Takto vyzerá luxusná... Foto: TV JOJ
láska na chate, Tu sa bude hľadať láska! Takto vyzerá luxusná chata, kde súťažiaci budú musieť za 24 hodín nájsť svoju polovičku.
talent, Čítajte aj Šou, ktorá mení životy, sa vracia! Pozrite si unikátnu upútavku jubilejného Talentu

Každá dvojica sa po prvý raz uvidí a zoznámi práve v romantickej chatke, v krásnom prostredí Kysúc, v luxusných Chaletoch Olešná. Krásne prostredie, útulné hniezdočko, jacuzzi, večer iba pre seba. Ideálne na zoznámenie sa v reálnom živote – bez sociálnych sietí a skrývania sa za online priestor. Po 24 hodinách sa každý z dvojice môže rozhodnúť, či spolu ostanú ešte jeden deň, maximálne však 4 dni. Padnú si do oka a odídu ako pár, alebo si dajú košom?

Tak presne o tom je táto nová reality šou, ktorá sa v súčasnom svete teší veľkej obľube, pretože dáva šancu na originálne zoznámenie sa v štýle rande naslepo.

Ako bude vyzerať Láska na chate? Pozrite si prvé zábery z novej zoznamovacej reality šou!

Na rozdiel od rôznych sociálnych experimentov je princíp šou skutočne jednoduchý a jasný. Jedna chata, dvaja ľudia a 24-hodín na to rozhodnúť sa, či spolu chcú stráviť spoznávaním ešte ďalší deň a noc. Maximálne však 4 dni. Napokon sa môžu rozhodnúť a odísť z chaty ako pár alebo aj nie. Kým pre mladých ľudí je to jedna z príležitostí, pre tých starších je to možno jedna z posledných možností ako stretnúť niekoho, s kým budú tráviť spoločné chvíle.

Také sú pravidlá zoznamovacej reality show, licencovaného formátu s originálnym názvom Let Love Rule a sme ôsmou krajinou, kde sa adaptoval. Prvý raz sa vysielal v Holandsku, odkiaľ pochádza a aktuálne je taký populárny, že sa vysiela už jeho šiesta séria. Nejde totiž iba o plytké zoznámenia sa dokonalých a'la instagram. Ale o lásku – skutočnú. Možno aj takú na prvý pohľad. V Británii je známy pod názvorm The Cabins. Vysielal sa aj vo Francúzsku, Nemecku, Portugalsku, Dánsku, Švédsku, bude sa nakrúcať aj v Litve a v Brazílii. Autorom formátu je John de Mol.

Divák tak bude môcť sledovať vždy dva príbehy – vývoj prvého stretnutia a postupného zoznamovania sa dvoch párov ľudí, ktorí sa v luxusne zariadenom chalete stretnú a uvidia po prvý raz. Do tohto priestoru nesmie nikto vstupovať, sú tam iba ON a ONA, nikým a ničím nerušení. Tvorcovia si pre nich pripravili aj niekoľko zadaní, súťaží či výziev, ktoré môžu zamiešať karty a odhaliť ich skutočné ja.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #televízna sezóna 2022/2023