Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka potvrdila návrat kultovej šou: Chňapla aj po vychádzajúcej hviezde Markízy

Televízia JOJ potvrdila ďalší jesenný formát. Na obrazovky sa vráti kultová vedomostná šou.

24.07.2022 06:00
debata
Jakub Štáfek Čítajte aj Vraždiace monštrum, špionážny triler či komédia o sexe. Voyo pripravuje tri nové seriály

Už začiatkom septembra na Slovensku odštartuje nová televízna sezóna 2022/2023, s čím sa viaže množstvo premiérového obsahu. Jedným zo zaujímavých prekvapení bude televízne vzkriesenie kultovej vedomostnej šou, ktorá pred dvadsiatimi rokmi valcovala. Je to Riskuj! Jojka českú verziu hojne využívala v časoch začiatkoch svojho vysielania, neskôr sa nakrúcala slovenská verzia, ktorú moderoval Štefan Bučko. Počas rokov sa televízny svet výrazne zmenil a bolo obdobie, keď tento typ súťaží prestal byť diváckym ťahúňom.

Medzičasom televízia vyskúšala viacero kvízových formátov, okrem Páli vám to?, sa nepodarilo napodobniť úspech Riskuj!.

house of the dragon, rod draka, hra o tróny, Čítajte aj Bude to opäť epické: Ohnivá Hra o tróny sa naplno ukázala... draky, vraždy, boj o moc

O možnom návrate sa začalo špekulovať pred niekoľkými mesiacmi, čo sa aj potvrdilo, keď vo vysielaní sa objavili prvé kastingové spoty a televízia začala hľadať potenciálnych súťažiacich.

Dušan Ambróš po Sestričkách sa stane tvárou Jojky. Foto: TV Markíza
sestričky 4, sestričky, svarinská, ambróš, Dušan Ambróš po Sestričkách sa stane tvárou Jojky.

Jojka avizuje, že Riskuj! prejde výraznými kreatívnymi a vizuálnymi zmenami, aby sa spĺňali štandardy pre rok 2022. Okrem iného nová verzia šou dostane nového moderátora, výrazne mladšieho oproti pôvodnej verzii.

pán prsteňov, Čítajte aj Jednoducho úchvatné! Najdrahší seriál sveta ukázal kopec nových záberov

Na prvý pohľad voľba vyznieva pomerne netradične. Moderátorom bude mladý herec Dušan Ambróš, ktorý najviac zarezonoval minulú jeseň v 4. sérii Sestričiek. Teraz jeho kroky smerujú do Jojky a ujme sa náročnej úlohy moderátora dennej kvízovej šou.

Riskuj! bude zrejme hlavnou konkurenciou pre úspešný Duel, ktorý dlhodobo vysiela RTVS a vo svojom slote je táto súťaž mimoriadne silno etablovaná.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #televízna sezóna 2022/2023 #Riskuj