Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Vraždiace monštrum, špionážny triler či komédia o sexe. Voyo pripravuje tri nové seriály

Projekty vznikajúce pod značkou Voyo Originál sa v budúcom roku rozrastú o ďalšie seriály.

23.07.2022 06:00
Jakub Štáfek Foto:
Český herec Jakub Štáfek.
debata
oteckovia, uhorčík, Čítajte viac Veľké finále je tu! Rozhodnite, ktorý seriál bude najhorší v rámci tejto televíznej sezóny

Projekty vznikajúce pod značkou Voyo Originál sa v budúcom roku rozrastú o ďalšie žánrovo pestré formáty. Po úspešných minisériách inšpirovaných skutočnými udalosťami ako Guru alebo Prípad Roubal, ktorý získal dve nominácie na Českého leva, sa aktuálne pripravuje miniséria Hojer mapujúca prípady legendy československej kriminalistiky alebo špionážny triler Extraktori s Jakubom Štáfkom v hlavnej úlohe.

V príprave je tiež komediálna miniséria s pracovným názvom Sex O’Clock a pokračovania sa dočká aj miniséria Iveta. Tvorcovia v nej budú rozprávať príbeh slávnej speváčky v jej „zlatom období“ – v deväťdesiatych rokoch. Ivetu Bartošovú opäť stvárni Anna Fialová.

BARTOSOVA Čítajte viac Miniséria Iveta dostane pokračovanie. Zmapuje jej „zlaté“ obdobie so Štaidlom

Špionážny triler z prostredia tajných služieb

zväčšiť Český herec Jakub Štáfek. Foto: ČSFD
Jakub Štáfek Český herec Jakub Štáfek.

Šesťdielna séria Extraktori sľubuje špionážny triler z prostredia civilnej rozviedky v hlavnej úlohe s Jakubom Štáfkom. Dej sa bude odohrávať v čerstvo vytvorenom tíme českej spravodajskej služby, ktorá má za úlohu pomáhať Čechom, ktorí sa v zahraničí ocitli v núdzi. Potrebujú k tomu nielen špičkový výcvik a fyzickú kondíciu, ale aj jazykové znalosti, a tiež kultúrny a politický prehľad, bystrý úsudok a schopnosť rýchlo sa rozhodovať.

Nie je preto prekvapením, že pre rolu člena takéhoto tímu si režisér a producenti zvolili herca Jakuba Štáfka. Ten je nielen vo výbornej fyzickej kondícii, ale je i fanúšikom strelných zbraní a – ako zápasník MMA – aj bojových športov. Na projekt sa s odbornými poradcami začal pripravovať už teraz. Momentálne vrcholia produkčné prípravy a nakrúcať sa začne v septembri, z veľkej časti v zahraničí.

Kreatívnou producentkou seriálu je Lenka Szantó, ktoré stála za komediálnym seriálom Národná hádzaná alebo za aktuálne uvádzanou minisériou Dievča menom Jitřní záře. „Základom je, že téma vo mne musí vzbudiť túžbu sa na niečo také v televízii pozrieť – ako divák. Nevedela by som vyvíjať námet, ktorý by som si sama v televízii nepustila,“ hovorí o tom, aké námety a témy si vyberá.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #seriály #Voyo