Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Bude to opäť epické: Ohnivá Hra o tróny sa naplno ukázala... draky, vraždy, boj o moc

Hoci je leto vo svojej polovici, nová televízna sezóna 2022/2023 dáva o sebe čoraz hlasnejšie vedieť.

21.07.2022 06:00
house of the dragon, rod draka, hra o tróny, Foto:
Nový seriál Hra o tróny: Rod draka uvidia Slováci 22. augusta na HBO Max.
debata (1)
pán prsteňov, Čítajte aj Jednoducho úchvatné! Najdrahší seriál sveta ukázal kopec nových záberov

V minulých dňoch viaceré streamovacie služby ukázali nové zábery zo svojich jesenných highlightov, nedočkaví fanúšikovia tak mali možnosť vidieť trailer k najdrahšiemu seriálu sveta – Pánovi prsteňov. Konkurenčná služba Hulu zas ukázala prvý teaser k piatej sérii Príbehu služobníčky. Avšak praví seriáloví fanúšikovia vedia, že vo vzduchu visel ešte jeden rest.

príbeh služobníčky, Čítajte aj Toto bude poriadne mrazivá séria! Príbeh služobníčky šokoval prvými zábermi

HBO ho teraz odstránilo. Mesiac pred premiérou prvého hraného spin-off seriálu Hry o tróny prichádza plnohodnotný trailer, ktorý je doslova dychberúci. Tvorcom sa očividne podarilo vytvoriť nový seriálový fenomén. Hra o tróny: Rod draka sa slovenským divákom predstaví už 22. augusta na HBO Max.

ellen pompeo, greys anatomy, klinika grace, Čítajte aj Neuveríte vlastným očiam! Takto klame divákov najsledovanejšia lekárska dráma sveta

Čo bude rozbuškou pre neľútostný boj o Železný trón? Niečo neslýchané! Na trón by mala zasadnúť, prvýkrát v histórii žena. A to sa nesmie stať. V Západozemi opäť potečie krv potokom, na nástupníctvo si budú nárokovať viacerí. Avšak cieľ je jasný, treba odstrániť princeznú Rhaenyru Targaryen. Tá má v pláne vybudovať v krajine nový poriadok. A to rozhodne nie je pochuti zvyšku šľachty, ktorá má vlastnú agendu.

kolaz netflix Čítajte aj Toto je desať najdrahších filmov Netflixu. Ich rozpočty sa vyšplhali do závratných výšok

Príbeh plný zrady, krvi, klamstiev, intríg sa môže začať! A najmä sa diváci môžu tešiť na drakov! V seriáli sa objaví omnoho viac majestátnych smrtiacich tvorov chrliacich oheň a skazu ako v pôvodnom seriáli.

Pozrite si najnovší trailer!

Video

Seriál Rod draka ukáže občiansku vojnu v Západozemi v časoch, keď jej vládol rok Targaryenovcov a obloha bola plná drakov. Pôvodnej Hre o tróny bude Rod draka bude dejovo predchádzať o dve stovky rokov. Pomery v krajine budú úplne iné, na aké boli diváci zvyknutí v Hre o tróny. O to viac je nový seriál, ktorý uvedie rovno aj streamovacia platforma HBO Max, atraktívny.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Game of Thrones #seriál Hra o tróny #HBO Max #seriál Rod Draka #televízna sezóna 2022/2023