Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Víkendové politické relácie: O "prorodinnom" balíčku s Matovičom, Gyimesim či Kaliňákom

Prehľad hostí a tém vo víkendových politických diskusiách v RTVS, na Markíze a TA3.

10.06.2022 17:30
protiinflačná pomoc, Matovič, Gyimesi Foto: ,
Minister financií Igor Matovič a poslanec György Gyimesi (obaja OĽaNO) po schválení protiinflačného balíka.
debata

Spory medzi ministrami Igorom Matovičom a Richardom Sulíkom vyústili do bojkotu koaličných rád stranou SaS. Tá naďalej nepodporuje „prorodinný“ balíček opatrení, ktorého časť prezidentka Zuzana Čaputová vrátila do parlamentu, a avizuje aj blokovanie pokusov o zvýšenie daní.

Podľa opozície krízu nedokáže vyriešiť ani premiér Eduard Heger a spája sa v podpore referenda, ktorým chce dosiahnuť demisiu vlády. Na telo prinesie aj aktuálny prieskum dôveryhodnosti politických lídrov, vrátane prezidentky a premiéra.

Judita Gembická Čítajte rozhovor Trojka si vie získať mladšieho diváka. Nie je len pre seniorov, hovorí jej šéfka Judita Gembická

O financovaní pomoci ľuďom pri zdražovaní a balíku opatrení pre rodiny prídu do Sobotných dialógov diskutovať minister financií a predseda hnutia OĽaNO Igor Matovič a podpredseda strany Hlas-SD Erik Tomáš. Reláciu moderuje Marta Jančkárová.

O stabilite vládnej koalície v kontexte vyjadrení a krokov jej predstaviteľov bude v nedeľu na TA3 v relácii V politike diskutovať trojica poslancov parlamentu: Jana Bitó Cigániková (SaS), György Gyimesi (OĽaNO) a Ladislav Kamenický (Smer-SD).

Do relácie O 5 minút 12 prídu diskutovať Anna Záborská (OĽaNO), Viera Leščáková (Za ľudí), Erik Kaliňák (Smer-SD) a Miroslav Kollár (Spolu). Moderátor Marek Makara sa bude političiek a politikov pýtať aj na snahy opozície o vyhlásenie referenda o predčasných voľbách.

Michal Kovačič v relácii Na telo otvorí aj témy možnej pomoci Ukrajine poslaním slovenských tankov a zrušenie obvinenia guvernéra NBS Petra Kažimíra, kde generálny prokurátor Maroš Žilinka opäť využil sporný paragraf 363. Pozvanie do Markízy prijali predseda parlamentného výboru pre obranu a bezpečnosť Juraj Krúpa (OĽaNO) a člen predsedníctva Smeru-SD Robert Kaliňák.

Na telo prinesie aj výsledky aktuálneho prieskumu agentúry FOCUS zameraného na dôveryhodnosť politických lídrov, vrátane prezidentky a premiéra.

online nákup, online nakupovanie, nákup cez internet, žena, karta, notebook Čítajte aj Prieskum: Mali by sa značky vyjadrovať k politickým a spoločenským témam?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Markíza #RTVS #TV TA3 #politické relácie