Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Portfólio pre budúcu spravodajskú televíziu sa rozširuje! Jojka spúšťa podcast v ukrajinčine

Len v marci tohto roka JOJ Group oficiálne potvrdila prípravy samostatnej spravodajskej televízie, spustila sériu podcastov pod jednotnou značkou 24. Tá je predzvesťou pripravovanej JOJ 24.

06.04.2022 14:48
joj 24, Foto:
Ponuka spravodajských podcastov pod značkou 24 sa rozširuje. Pribúda titul v ukrajinskom jazyku.
debata

Práve v marci sa spustilo testovanie ponuky viacerých podcastov, pre ktoré vzniklo samostatné štúdio. „V týchto dňoch sme začali v novom podcastovom štúdiu nakrúcať a publikovať prvé spravodajsko-publicistické podcasty s názvom 24podcast. Naši reportéri prizývajú hostí – expertov do diskusií na rôzne témy súvisiace s vojnou na Ukrajine. Podcasty je možné vypočuť si na platformách Spotify a Apple,“ povedala pre Mediaklik v marci hovorkyňa JOJ Group Lucia Tuhelová.

veľká noc joj, Čítajte aj Veľká noc na Jojke: Obľúbené seriály úplne nezmiznú. ťahúňom má byť film o Karlovi Gottovi

Medzičasom Rada pre vysielanie a retransmisiu získala licenciu na celoplošné digitálne vysielanie televíznej programovej služby JOJ 24. „Spravodajská televízia z portfólia JOJ Group je dlhodobý projekt. O ďalších krokoch budeme divákov včas informovať,“ doplnila Tuhelová.

joj play, Čítajte aj Televízna revolúcia pokračuje! Na Slovensko prichádza nová streamovacia služba JOJ play

V týchto as ponuka spravodajských podcastov rozširuje. Reaguje tak na aktuálnu situáciu na Ukrajine. 24 Podcast sa venuje aktuálnym udalostiam v spoločnosti aj vo svete a vojnový konflikt na Ukrajine nie je výnimkou. V utorok 5. apríla Noviny PLUS publikovali podcast o tom, v čom spočíva aktuálna pomoc utečencom z Ukrajiny. Organizátorka Zväzu Ukrajincov na Slovenku hovorí o svojej dobrovoľníckej činnosti počas vojny na Ukrajiny, ale aj o tom, čo je momentálne najviac potrebné i to, kto a ako sa môže zapojiť do pomoci a aktivít. Tento podcast je v ukrajinskom jazyku s moderátorkou Tetianou Sirko.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #vojna na Ukrajine #Joj 24