Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Televízna revolúcia pokračuje! Na Slovensko prichádza nová streamovacia služba JOJ play

Rok 2022 je v znamení veľkých zmien na slovenskom televíznom trhu v oblasti streamovacích služieb, ktoré prinášajú divákom nový spôsob sledovania svojich obľúbených programov.

01.04.2022 14:00
joj play, Foto:
Nová streamovacia služba JOJ play je pre slovenských divákov dostupná od 1. apríla.
debata (4)

Okrem rozmachu zahraničných gigantov svoje pozície výrazne posilňujú aj domáci hráči, ktorí môžu zamiešať preferenciami predplatiteľov a prilákať ich na atraktívnu domácu tvorbu. Slovenským divákom sa tak núka neopakovateľná možnosť zažiť televíznu zábavu neopakovateľným spôsobom! Svojich filmových a seriálových hrdinov si budú môcť pustiť, kedykoľvek budú chcieť.

Skupina JOJ spustila 1. apríla svoju novú on-line službu JOJ play, ktorá ponúkne pôvodné seriály, relácie, magazíny, reality šou, filmy, ale aj detské programy, športové prenosy a bohatý partnerský bonusový obsah. Okrem toho v službe JOJ play užívatelia nájdu aj živé vysielanie televíznych staníc skupiny JOJ.

JOJ play je pre televíziu dlhodobý projekt. Našou stratégiou pri spustení platformy je predovšetkým predstaviť moderné, prehľadné a jednoduché divácke prostredie, ktoré bude technologicky prívetivé. Obsah budeme postupne obohacovať o ďalšie akvizície a projekty,“ hovorí Pavol Miller, šéf projektu JOJ play a riaditeľ pre nelineárne služby a platené kanály JOJ Group.

Podoba streamovacej služby JOJ play v rámci... Foto: TV JOJ
joj play filmy, Podoba streamovacej služby JOJ play v rámci filmovej sekcie.

Popri novej streamovacej platforme televízia JOJ naďalej necháva zdarma prístupný pôvodný archív televízie a videoportál na webe joj.sk, na ktorý sú diváci zvyknutí. Jedinou podmienkou na vstup do JOJ play zadarmo je registrácia užívateľa.

Televízia tento krok zdôvodňuje ústretovosťou voči svojim divákom. Chce im poskytnúť čas a priestor, aby mohli pokojne objavovať funkcionalitu a benefity novej platformy. Veľkou výhodou JOJ play oproti doterajšiemu archívu a videoportálu je možnosť sledovať vybrané tituly na veľkých obrazovkách smart televízorov.

Video

Zaujímavá možnosť predplatného

JOJ play je dostupná vo dvoch verziách – JOJ play FREE balík zdarma, kde diváci môžu obsah sledovať okamžite po zaregistrovaní, a spoplatnený balík JOJ play PREMIUM s uvádzacou zľavou 25 %, teda za cenu 2,99 eura mesačne. Ak si v tomto období užívatelia predplatia tento balík, zľavu 25 % budú mať navždy, teda až do zrušenia predplatného zákazníkom. Táto ponuka platí do konca mája.

Podoba streamovacej služby JOJ play v rámci... Foto: TV JOJ
joj play relacie Podoba streamovacej služby JOJ play v rámci ponuky relácií.

V tomto smere si skupina JOJ pripravila pre potenciálnych predplatiteľov unikátnu ponuku, ktorá sa vymyká štandardom ostatných streamovacích platforiem, ktoré neponúkajú bezplatný variant predplatného. Zároveň sa JOJ play zaraďuje medzi cenovo najviac dostupné služby tohto typu.

Ceny predplatného konkurenčných hráčov sa v závislosti od zliav a programov začínajú na 4,66 eura – v prípade HBO Max. Netflix, v závislosti od formy predplatného, si pýta od 7,99 do 11,99 eura za mesiac sledovania. Začiatkom leta príde na Slovensko Disney+, pričom láka cenou predplatného 7,99 eura. JOJ play cenou prekonáva aj hlavnú slovenskú konkurenciu, ktorá si za mesačné predplatné pýta 5,99 eura.

Aký obsah ponúknu jednotlivé balíky JOJ play?

JOJ play FREE zadarmo ponúka okrem živého vysielania staníc TV JOJ, JOJ Plus, WAU, detského kanálu JOJko či športovej stanice JOJ Šport najnovšiu tvorbu týchto staníc a niekoľko tisíc hodín obsahu zostaveného z pôvodných seriálov a relácií. Benefitom je partnerský bonusový obsah, napríklad MallTV, Oktagon – highlighty, Garaz.tv či rôzne videopodcasty.

V balíku JOJ play PREMIUM si budú môcť užívatelia pozrieť zahraničné filmy a seriály, ktoré sa nakupovali špeciálne len pre JOJ play, ale aj napríklad najnovšiu časť seriálu televízie JOJ Ultimátum so 7-dňovým predstihom. A to rozhodne nie je všetko! Balík PREMIUM poskytne obsah ďalších staníc JOJ Group: filmovú stanicu JOJ Cinema, obsah televízií zameraných na klasické filmy CS Film, na históriu CS History, na záhady a tajomstvá CS Mystery, hororový zážitok CS Horror.

Podoba streamovacej služby JOJ play v rámci... Foto: TV JOJ
joj play serialy Podoba streamovacej služby JOJ play v rámci seriálovej ponuky.

Tu JOJ play ponúka akvizičné tituly, ktoré sa postupne budú dopĺňať: seriály Súkromné očko (Private Eyes), minisérie Zostup a pád (Decline and Fall), Klondike, Epidémia (Epidemie), Ukradnuté deti (Ninos Robados) a ďalšie. Oddych prinesú filmy rôznych žánrov – Greenland, Atlas mrakov, Daddy Cool, Tajomstvo domu s hodinami, Kým prišla búrka, Šťastný nový rok, Trhlina, ale aj česko-slovenské klasiky Jánošík I. a II., Copak je to za vojáka, Na samotě u lesa, Postřížiny. Nebudú chýbať ani doku-reality ako Geissenovci, Zac Efron nohami na Zemi či Ničivá sila počasia.

JOJ play je od 1. apríla dostupná ako aplikácia v smart televízoroch Samsung (s operačným systémom Tizen) a LG (s WebOS). Novú službu si môžete vychutnať aj v prostredí svojho internetového prehliadača na webovej adrese play.joj.sk.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #streamovacie služby #JOJ play