Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Vyššia sledovanosť: Markíza musela priviesť na Slovensko hviezdu telenovely, aby to dokázala

Konečne to vyšlo! Nová séria zábavnej šou 2 na 1 sa spamätala z nízkej sledovanosti. Pomôcť musela niekdajšia televízna megahviezda.

24.03.2022 07:00
2 na 1, Foto:
Herec Facundo Arana prilákal o 100-tisíc divákov viac ako býva štandardom pre šou 2 na 1.
debata

Šou 2 na 1 si v rámci aktuálnej sezóny pripísala rekordné výsledky sledovanosti. Premiérová epizóda, ktorej hostkou bola populárna herečka Dominika Kavaschová, sa vo štvrtok 17. marca 2022 stala v obchodne podstatnej cieľovej skupine 12 – 54 suverénne najsledovanejším nespravodajským programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc.

ultimátum, Čítajte aj Bude to televízna udalosť jari? Jojkársky seriál sa dočká lukratívnej českej premiéry

Spomínaná epizóda dosiahla v tejto strategickej cieľovej skupine 12 – 54 zatiaľ najvyšší tohtoročný rating 7,8% a rovnako aj rekordný trhový podiel 24,9%. 2 na 1 sa podarilo v tejto cieľovke predbehnúť aj Nemocnicu, tá dosiahla podiel na trhu 18,8% a súťažná šou Čo ja viem na Jednotke RTVS podiel na trhu 7,9%.

markiza krimi, markíza, krimi, Čítajte aj Veľké prekvapenie od Markízy! V lete spustí na Slovensku úplne novú stanicu

Minulotýždňová epizóda šou 2 na 1 bola ozvláštnená vystúpením naozaj exkluzívneho špeciálneho hosťa. Ako veľké prekvapenie pre Dominiku Kavaschovú prišiel osobne do štúdia jej niekdajší idol, argentínsky herec Facundo Arana, hviezda aj na Slovensku mimoriadne úspešných telenoviel ako Divoký anjel, Yago či Rany z lásky.

Lákavý obsah pritiahol k obrazovkám celkovo 354-tisíc divákov starších ako 12 rokov, čo je doposiaľ najvyšší počet v rámci aktuálnej sezóny šou. Medzitýždenne ide o nárast sledovanosti o takmer 100-tisíc divákov.

the good doctor, dobrý doktor, freddie highmore, Čítajte aj Najprv prekvapujúci odchod, teraz rýchly návrat? Kto sa zase objaví v Dobrom doktorovi?

Ide o prvý výraznejší nárast sledovanosti od začiatku marca, keď sa 2 na 1 vrátilo na obrazovky s novou sériou. Markíza postavila šou proti jojkárskej Nemocnici, ktorá tejto relácii nedávala šancu a výkon sa výrazne prepadol. Hoci 2 na 1 jednorazovo zvíťazilo v komerčnej cieľovke, v celkovom publiku má stále navrch Nemocnica. Tú sledovalo vo štvrtok 487-tisíc divákov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV Markíza #2 na 1