Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Jar na Jojke: Pokračovanie hitov, príchod výnimočnej minisérie a nová služba

Takisto sa nič nemení na vysielaní v podvečernom pásme, kde v ostatných týždňoch silné prvenstvo má v rukách šou o varení Bez servítky. Relácia dokázala nemožné! Zatlačila konkurenčných Oteckov do podpriemerov a ona sama vystrelila do nadpriemerov a vlastných rekordov. Slováci dostali chuť variť! Bez servítky stabilne sleduje viac ako 400-tisíc divákov a je novým hitom v access-time.

nemocnica, Čítajte aj Čo skôr pozerať: Zima plná slovenských seriálov! Ktorý je váš najobľúbenejší?

Na jar nezmizne z obrazoviek Inkognito. Hoci sa šou musela zmieriť s odsunom do druhého večerného pásma kvôli Hranici, diváci svojich obľúbených zabávačov nasledovali a v novom slote je relácia stále veľkým úspechom.

V druhej polovici marca sa na obrazovky dostane prémiová miniséria, ktorú Jojka pripravila v koprodukcii s Českou televíziou. Ultimátum má priniesť na obrazovky výnimočnú kvalitu, ktorá je štandardom v zahraničí. Rukojemníka dráma s Jánom Koleníkom má pripravených osem častí.

Tereza Kostkova Čítajte aj Špehovanie nie je celkom morálna hitparáda, hovorí česká herečka Tereza Kostková

Veľkou udalosťou pri 20. výročí Jojky bude spustenie vlastnej platenej streamovacej služby. Joj Play má ambíciu zamiešať kartami v tomto trhovom segmente, ktorý v roku 2022 čaká obrovský boom a súboj o každého predplatiteľa. Silnú pozíciu si buduje Voyo patriace pod Markízu a najmä na Slovensko sa hrnú svetoví hráči – HBO Max, Disney+, Discovery+, SkyShowtime, ktorí doplnia silný Netflix.

Na svoje si prídu aj filmoví diváci. V najbližších týždňoch sa objavia viaceré lákavé premiéry: Terminator: Dark Fate, Ford vs. Ferrari, Snežný chlapec, Karel, Kým si so mnou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #televízna sezóna 2021/2022