Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jar na Jojke: Pokračovanie hitov, príchod výnimočnej minisérie a nová služba

Novú jarnú sezónu spúšťa aj televízia JOJ. Na aké programy sa môžu diváci tešiť?

01.03.2022 07:00
seriál ultimátum, ultimátum, ján koleník, koleník, Foto:
Jarnou novinkou bude miniséria Ultimátum.
debata
lets dance, Čítajte aj Jar na Markíze: Ďalšie zmeny vo vysielaní prinesú premiérový program

Jojka spustila v minulých dňoch veľkolepé oslavy svojho dvadsiateho výročia na slovenských obrazovkách. Kampaň sa spustila v polovici februára a potiahne sa až do marca. Magickým dňom je pre televíziu 2. marec. Práve v tento deň spustila svoje vysielanie o 19:00 hlavnou spravodajskou reláciou Noviny s moderátormi Danou Roháčovou a Braňom Ondrušom, po ktorej nasledoval Šport. O 19:30 sa televízia JOJ divákom predstavila v špeciálnom programe Práve začíname. Prvým zábavným programom televízie bol 20:00 priamy prenos finále Miss Universe Slovenskej republiky 2002.

bez servítky, Čítajte aj Jojka valcuje! Bez servítky prepísalo vlastné rekordy, Oteckovia v podpriemere

„Pri príležitosti 20. výročia sme nakrútili nové jingle ako súčasť našej staničnej grafiky. Nemohli chýbať tváre Paneláku, prvého a najdlhšie vysielaného pôvodného denného seriálu na Slovensku, či tváre legendárneho seriálu Mafstory, ale aj moderátori hlavného spravodajstva a športu. A samozrejme nechýba ani Inkognito,“ povedala pre Mediaklik hovorkyňa Jojky Lucia Tuhelová.

Vysielanie zaplavili nové jingle, v ktorých sa objavili známe tváre naprieč úspešným pôsobením televízie u nás.

Pozrite si všetky upútavky v jednom videu!

Video

Jojka oslavuje a darčeky dostanú diváci. A bude ich veľa. Jarná vysielacia štruktúra bude plná atraktívnych premiér. Nebudú chýbať pokračovania obľúbených programov.

rtvs, 24, :24, Čítajte aj RTVS reaguje na vojnu Ukrajine: Archívnu Trojku premení na spravodajskú stanicu

V januári spustila televízie vysielanie nového dlhodobého pašeráckeho seriálu Hranica. Tá si počas uplynulého obdobia získala dostatočný počet divákov a zaujala popredné miesta v rebríčkoch sledovanosti. Fanúšikovia oddychového seriálu sa teda môžu tešiť na nové časti aj počas nadchádzajúcich mesiacov. Hranica bude pokračovať v štandardnom režime, teda v pondelok, stredu a piatok.

Jojka oslavuje 20. výročie! Fotogaléria - 6 fotiek Všetky fotky
Zo zákulisia nakrúcania nových jinglov pri...
bridgerton, Čítajte aj Seriálový marec: Vracajú sa hity ako Bridgerton alebo Picard. A to nie je všetko!

Jojka bez Nemocnice? Nemožné! Divácky valec, ktorý tento rok potvrdil status najsledovanejšieho seriálu u nás má budúcnosť garantovanú. Ďalšie spletité osudy lekárov a pacientov budú pripravené vždy v utorok a vo štvrtok. Sledovanosť Nemocnice sa stabilne pohybuje medzi 550–600-tisícovou hranicou a nedáva konkurencii šancu. Tak ako sú diváci zvyknutí. Počas jarnej sezóny nemieni televízia nič meniť, divácky zvyk je silný a projekty sú úspešné.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #televízna sezóna 2021/2022