Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nový Sex v meste je plný potenciálu! Je opäť vtipný, úderný a poriadne šokujúci

Druhý najväčší seriálový návrat tohto roka má svoju premiéru za sebou! Kultový Sex v meste je po jedenástich rokoch späť. Lepší ako nikdy predtým. Voľné pokračovanie dostalo názov Ako to bolo ďalej... (And Just Like That), vrátili sa overení tvorcovia, všetky známe tváre z pôvodného seriálu a filmov, až na Kim Cattrall alias Samanthu. Prvé dve epizódy, ktoré sú od štvrtka dostupné na HBO GO majú nádych starých dobrých čias, ktoré sú konfrontované so súčasnosťou, pričom nie každý aktuálnemu svetu rozumie.

09.12.2021 12:26
sarah jessica parker, and just like that, sex v... Foto:
Nové pokračovanie Sexu v meste s názvom Ako to bolo ďalej... (And Just Like That...) je dostupné aj na Slovensku, od 9. decembra, na HBO GO.
debata (6)

UPOZORNENIE: Nasledujúci text obsahuje čiastočné vyzradenie deja seriálu!

Ako to bolo predtým…

Pôvodný seriál bežal na HBO v rokoch 1998 – 2004 a bol symbolom televíznej revolúcie. Razom sa o sexe a vzťahových problémoch začalo hovoriť nahlas. K tomu sa pridali módne kúsky na hlavných hrdinkách a milióny fanúšikov po celom svete doslova hltalo nové epizódy o Carrie a spol. V roku 2008 prišlo prvé filmové spracovanie, ktoré nadviazalo na pôvodný seriál, o dva roky neskôr na strieborné plátna dorazilo druhé pokračovanie. Z neho už fanúšikovia takí nadšení neboli, čo sa prejavilo aj na tržbách.

Matrix Resurrections 01 Čítajte aj Otvoria slovenské kiná ešte tento rok? Dôsledky môžu byť fatálne, hovorí zástupca multiplexov

Následne sa výroba tretieho filmu dostala do slepej uličky. Filmové štúdio potenciálny námet radšej odložilo, kým svet bude opäť hladný po Sexe v meste. Lenže do toho vyšli najavo nezhody medzi Sarah Jessicou Parker a Kim Cattrall a idylka o nesmrteľnom priateľstve sa razom rozplynula. Cattrall vyhlásila, že už nikdy nebude Samanthou a túto úlohu hádže za hlavu. Z času na čas sa vyrojili zaručené správy o tom, že tretí film napokon vznikne, nikdy to však nebola pravda. Až kým streamovacia platforma HBO Max sa to rozhodla risknúť a vdýchnuť kultovej značke nový život. A bolo to skvelé rozhodnutie!

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Sarah Jessica Parker #HBO #Sex v meste #HBO Max #And Just Like That #televízna sezóna 2021/2022