Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jediná fotka spôsobila ošiaľ! Hviezdy z Harryho Pottera sú spolu a už nakrúcajú...

...špeciálny dokument pri príležitosti 20. výročia uvedenia prvého filmu. Diváci sa v Rokforte ocitnú už 1. januára.

10.12.2021 07:00
harry potter, Foto:
Fanúšikovia Harryho Pottera sú nadšení. Nakrúca sa špeciálny dokument a na jednom mieste sa zídu tie najväčšie hviezdy filmovej ságy.
debata (1)
sarah jessica parker, and just like that, sex v meste, Čítajte aj Nový Sex v meste je plný potenciálu! Je opäť vtipný, úderný a poriadne šokujúci

Streamovacia platforma HBO Max už niekoľko mesiacov „namotáva“ fanúšikov Harryho Pottera na ojedinelý retrospektívny špeciál, v ktorom sa majú stretnúť všetky veľké hviezdy filmovej ságy, aby si zaspomínala na staré časy. Tento rok poriadne zabodoval rovnako ladený návrat Priateľov, teraz prišiel na rad Harry Potter. Najväčšia pozornosť, prirodzene, sa venuje trojici hlavných hrdinov – Daniel Radcliffe, Rupert Grint a Emma Watson – nielenže vyrástli pred kamerami, ale stali aj celosvetovými hviezdami.

Matrix Resurrections 01 Čítajte aj Otvoria slovenské kiná ešte tento rok? Dôsledky môžu byť fatálne, hovorí zástupca multiplexov

A teraz konečne dorazili na miesto nakrúcania! HBO Max pri tejto príležitosti vydalo prvú fotku zo zákulisia, na ktorej sa trojica hercov stretla, čo len potvrdzuje, že to bude veľká televízna udalosť.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa HBO Max (@hbomax)

Pred kamerami sa objavia aj iné hviezdy: Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis a Evanna Lynch.

Špeciálny dokument sa dostane k divákom 1. januára, háčik je v tom, že HBO Max ešte nie je dostupné vo všetkých krajinách sveta a je otázne, či sa v rovnaký deň dostane aj na Slovensko.

this is us, Čítajte aj Chystajte si vreckovky! Emotívny seriálový hit ukazuje prvé zábery zo svojho konca

Filmové štúdio Warner Bros. má s Harrym Potterom údajne veľkolepé plány. Čoraz častejšie presakujú správy o tom, že sa čarodejnícky svet opäť naplno otvorí. Už dlhšie sa hovorí o možnom seriáli, ktorý by vychádzal z tohto univerza. Dokonca by sa mohla sfilmovať kniha Harry Potter a Prekliate dieťa, dej sa odohráva 19 rokov po udalostiach z pôvodnej filmovej ságy a herci prichádzajú do veku, kedy by sfilmovanie dávalo zmysel. Nateraz nič nie je oficiálne potvrdené.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Harry Potter #HBO Max #televízna sezóna 2021/2022