Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Svetová reality šou štartuje novú sezónu! Koho čaká misia v utajení?

Televízia Markíza štartuje vysielanie druhej série slovenskej verzie Utajeného šéfa. Prvú epizódu uvedie už v stredu o 20:30.

01.09.2021 07:00
utajený šéf, markíza, Foto:
Štartuje druhá séria Utajeného šéfa!
debata
peter kelíšek, Čítajte aj Producent a hlavný kameraman seriálu Sestričky: Najväčšou radosťou je spraviť niečo, čo v ľuďoch zarezonuje

Fanúšikovia tejto dokumentárnej reality šou si opäť prídu na svoje. Čaká ich overený formát plný zaujímavých situácií a záverečných rozuzlení ľudských príbehov. V druhej sérii si viacero vysokopostavených šéfov vymení úlohy so svojimi podriadenými a vymenia obleky za montérky. Na päť dní sa vmiesia medzi svojich zamestnancov a zistia, čo by sa bez tejto relácie nikdy nedozvedeli.

Kto bude prvý utajený šéf v druhej sérii? V prvej epizóde 2. série sa diváci môžu pozrieť do prostredia výroby tradičných slovenských produktov. Vďaka sympatickému šéfovi v prestrojení šou ponúka divákom zaujímavosti z výroby produktov ôsmej najväčšej mliekarne na Slovensku – MILSY.

očkovacia lotéria, Čítajte aj Očkovacia lotéria sa šplhá k stále novým rekordom! Ustupuje jej aj Superstar

Pod dohľadom kamier do mliekarne prichádza jej riaditeľ, sympatický Rastislav Lupták, v prestrojení za brigádnika Viktora. So zámienkou natáčania dokumentu o návrate Slovákov domov zo zahraničia, tak počas týždňa prejde niekoľko úsekov svojej mliekarne a zistí, či veľké investície do strojov majú svoj význam a čo si o tom všetkom myslia jeho zamestnanci.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #televízia Markíza #Utajený šéf #televízna sezóna 2021/2022