Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Očkovacia lotéria sa šplhá k stále novým rekordom! Ustupuje jej aj Superstar

Tretie žrebovanie očkovacej prémie na obrazovkách Jednotky RTVS v ostatnú nedeľu opäť prinieslo prevratné hodnoty sledovanosti. Ďalší galavečer potvrdil nárast sledovanosti. Lotérii dokonca ustupuje aj Markíza, ktorá narýchlo zmenila program a stiahla vysielanie novej série Superstar z nedeľného prime-timu. Po novom sa spevácke talenty budú hľadať počas piatkov.

31.08.2021 07:00
očkovacia lotéria, Foto:
Tretie veľké žrebovanie očkovacej prémie prinieslo RTVS nový rekord v sledovanosti.
debata (6)

Sledovanosť žrebovania očkovacej prémie Byť zdravý je výhra prekonala v nedeľu, 29. augusta, hranicu 800-tisíc divákov. Program prilákal k televíznym obrazovkám Jednotky až 806-tisíc divákov pri trhovom podiele 34,8% v cieľovej skupine 12+. Na webe dosiahla relácia 65 507 pozretí. Relácia bola opäť najsledovanejším programom dňa.

peter kelíšek, Čítajte aj Producent a hlavný kameraman seriálu Sestričky: Najväčšou radosťou je spraviť niečo, čo v ľuďoch zarezonuje

Športoví fanúšikovia si nenechali ujsť ani kvalifikačné zápasy slovenskej hokejovej reprezentácie na ZOH 2022 v Pekingu. Vo štvrtok sledovalo na Dvojke zápas Slovenska s Rakúskom 277-tisíc pri trhovom podiele 13,9 % v cieľovej skupine 12+. V piatok si zápas Slovenska s Poľskom na Dvojke nenechalo ujsť 267-tisíc divákov pri trhovom podiele 15% a v nedeľu sledovalo zápas našej reprezentácie s Bieloruskom až 434-tisíc divákov pri trhovom podiele 22,9% v univerzálnej cieľovej skupine a v danom čase bol najsledovanejším televíznym programom.

seriál nemocnica, nemocnica, Čítajte aj Recenzia: Jojkárska Nemocnica je zaujímavý seriálový kúsok, jedna vec však bije do očí

V piatok sa vysokej sledovanosti tešil aj priamy prenos z odovzdávania prestížnych ocenení Slovenska roka na Jednotke, ktorý sledovalo 216-tisíc divákov pri trhovom podiele 12,3% v cieľovej skupine 12+.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #sledovanosť #oseriáloch #očkovacia lotéria