Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Prvá veľká seriálová premiéra na Jojke: Rok 2024 odštartuje netradičnou novinkou

Počas tuhej zimy dýchne na Slovákov leto! Toto je netradičná novinka Na vlnách Jadranu. Nový česko-slovenský seriál plný hviezd.

10.01.2024 06:00
na vlnách jadranu, Foto:
Novinka Na vlnách Jadranu štartuje na Jojke 10. januára.
debata
Vydrica Čítajte aj Najluxusnejšia časť Bratislavy je takmer hotová. Už o pár mesiacov ju čaká veľkolepé otvorenie

Miniséria z prostredia jadranskej riviéry a pobrežnej polície je voľným pokračovaním úspešného českého seriálu TV Prima Pod hladinou. Koprodukčný seriál bol nakrúcaný na ostrove Brač, ktorý patrí medzi najkrajšie chorvátske lokality. Chýbať nebudú scény na otvorenom mori, ale tiež obrazy spod hladiny, na ktorých štáb spolupracoval s profesionálnymi potápačmi.

viola, Čítajte aj Veľká seriálová novinka: Toto Jojka vyskúša na divákov a môžu sa tešiť na atraktívny slovenský dabing

Hlavný hrdina Jan Zach prichádza so svojim kolegom do Chorvátska ako pomoc pobrežnej polície. Zach bude riešiť nielen problémy českých turistov, ale postupne začne rozmotávať okolnosti tajomnej smrti jeho bývalej kolegyni a lásky Alici. A rozhodne k tomu má čo povedať aj veliteľ hliadky temperamentný Balkánec Zoran. Okrem toho sa Zach dostane do zaujímavého vzťahu s tajomnou miestnou záchranárkou Vesnou, ktorú hrá herečka Natália Germani.

čas nádejí, Čítajte aj Nový miliónový seriál RTVS má na krku obrovskú chybu: Ako je možné, že si toto nikto nevšimol?

„Vesna je miestna lekárka, ktorá pracuje aj s miestnou policajnou hliadkou a vždy je pri tých, ktorých je potrebné ošetriť. Myslím si, že napriek tomu, čím všetkým si prešla a čo všetko sa jej nepodarilo, má pozitívny prístup k životu. Je veľmi charizmatická, usmievavá a tajomná. Práve tá tajomnosť ma na nej najviac bavila už pri čítaní scenára,“ hovorí Natália Germani.

Seriál sa natáčal na krásnom chorvátskom ostrove Brač, točilo sa hlavne v malom prístavnom mestečku Sutivan, diváci však uvidia aj okolie Milny či obrazy, ktoré sa točili na otvorenom mori alebo na známej Vidovej Gore.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #televízna sezóna 2023/2024 #seriál Na vlnách Jadranu