Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľká seriálová novinka: Toto Jojka vyskúša na divákov a môžu sa tešiť na atraktívny slovenský dabing

Januárové večery budú patriť Viole! Nový seriál štartuje na Jojke 9. januára o 20:40.

09.01.2024 06:00
viola, Foto:
Nový seriál Viola štartuje na Jojke už 9. januára.
debata

Dej seriálu sa točí okolo mladej, príťažlivej novinárky Violy Vitale (Francesca Chillemi) z oblasti módneho priemyslu. Jej život sa od základov zmení, keď sa presťahuje z romantického francúzskeho Paríža späť do svojho rodného, hriešneho talianskeho Palerma. Vyzbrojená iba neutíchajúcim optimizmom a dôverou hľadá otca, ktorého nikdy nepoznala. Viola začne písať o miestnych kriminálnych prípadoch – a tých rozhodne v tomto meste nie je málo! Zoznamuje sa s charizmatickým policajným inšpektorom.

čas nádejí, morávková, Čítajte aj Rekordný úspech RTVS: Markíza a Jojka majú v nedeľu smolu

Francesco Demir (Can Yaman) je skvelý detektív, ale na rozdiel od Violy nikomu neverí. Necháva sa unášať svojimi inštinktmi a temperamentom. Občas obchádza pravidlá. Reportérka a policajt začnú spolupracovať na vyšetrovaní rôznych vrážd. Zo začiatku to ide ťažko, pretože každý je pravým opakom toho druhého. Ale čím viac sa zbližujú, tým lepšie im spolu ide, a možno dokonca zistia, že protiklady sa priťahujú.

čas nádejí, Čítajte aj Nový miliónový seriál RTVS má na krku obrovskú chybu: Ako je možné, že si toto nikto nevšimol?

Viola má navyše zaujímavú tajnú zbraň. Vďaka synestézii dochádza k spojeniu niekoľkých zmyslov – Viola spája emócie s farbami. Keď sa na niekoho pozrie, rozpozná, akú farbu vyžaruje, a zistí jeho najvnútornejšie pocity, či už je to radosť, smútok alebo strach… A zatiaľ čo odhaľuje tajomstvá iných, svoje vlastné si starostlivo stráži: skutočný dôvod jeho návratu do Palerma je totiž úplne iný, než tvrdí.

Diváci sa môžu tešiť na atraktívny slovenský dabing. V hlavných úlohách sa predstaví Petra Vajdová a Kamil Mikulčík.

čas nádejí, Čítajte aj RTVS a jej novinka Čas nádejí: Konečne po rokoch prišiel nový seriál. Treba televízii za toto zatlieskať?

„V prvom rade musím povedať, že určite nejde o telenovelu, aj keď je jasné, že medzi hlavnými predstaviteľmi o niečo pôjde. Francesco sa pred Violou stále vyzlieka do tých svojich trenírok a ukazuje svoje dokonalé tehličky na bruchu, na čo je naozaj nechutné sa počas dabovania pozerať. Diváci sa však majú naozaj na čo tešiť, pretože je tam skvelá kriminálna zápletka, krásni ľudia a všetko sa odohráva v nádhernom prostredí Palerma,“ povedala Petra Vajdová.

Tá má ja svojom konte prepožičiavanie hlasu mnohým svetovým hviezdam ako napríklad „Wonder Woman“ Gal Gadot, Jessice Chastain, Jessice Albe či Marion Cotillard a dabing ju mimoriadne baví.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ