Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Zabudnite na mier: Seriálový hit sľubuje nefalšovanú televíznu vojnu plnú podrazov

Dlhoočakávaná tretia séria megahitu The Morning Show ukázala prvé zábery. A bude to veľká divočina.

13.09.2023 06:00
the morning show, Foto:
Prvý záber z tretej série The Morning Show.
debata
na nože, Čítajte aj Prvé šokujúce divácke zvraty: Markízu nepríjemne zaskočila sledovanosť. Má na krku prvý problém?

Streamovacia služba Apple TV+ ponúkne pokračovanie The Morning Show s Jennifer Aniston a Reese Witherspoon presne po dvojročnej pauze. A opäť sa bude na čo pozerať. Nová sezóna štartuje už 13. septembra.

Sad Janka Kráľa, gastroprevádzka Čítajte aj Erotický salón v Sade Janka Kráľa je minulosťou. Objekt bude čoskoro slúžiť všetkým návštevníkom parku

Prvé zábery sľubujú začiatok veľkej televíznej vojny. Hoci si hlavné postavy mysleli, že po odhalení škandálov zo zákulisia si vydobyjú pevnú pozíciu na výslní, tak sa veľmi mýlili. Pravda nie je vec, ktorá sa v biznise nosí a vedenie nemôže dovoliť, aby televízia padla na kolená. Začína sa boj o moc, pričom každý má svoje veľké tajomstvá, ktoré nemôžu vyjsť na povrch. Ak by to hrozilo, neváhajú potopiť svojich najbližších spojencov a zdanlivých priateľov.

Portum Towers Čítajte aj Panorámu Bratislavy doplní dvojica štíhlych veží. Vyrastie medzi Euroveou a Sky Parkom

V deň premiéry rovno dve epizódy z nového pokračovania. Následne nabehne na svoj klasický systém – každý týždeň jedna časť. Finále tretej série je naplánované na 8. novembra. Ešte lepšou správou je, že The Morning Show má istú aj štvrtú sériu, ktorá bola schválená pred niekoľkými týždňami. Tvorcovia, ale televízia svojmu najväčšiemu seriálovému hitu veria natoľko, že tretia séria spôsobí opäť ošiaľ a prinesie milióny divákov.

Prvý pohľad na tretiu sériu The Morning Show Fotogaléria - 7 fotiek Všetky fotky
Prvý záber z tretej série The Morning Show.
prokurátorka, mauréry, Čítajte aj Slovensko má nový seriálový hit: Jojka ním poriadne podkúrila Markíze a jej premiéram

The Morning Show je vlajkovou loďou streamovacej služby, nielen pre hviezdne obsadenie, ale aj témou. Tento seriál v roku 2019 s prvou sériou šokoval vo všetkých smeroch. Hoci tvorcovia hovoria, že ide o hranú fikciu, výsledok veľmi jasne a otvorene ukazuje nechutné a najmä vypočítavo falošné zákulisie veľkej americkej televízie. Je to sonda, ako reálne vyzerajú vzťahy najmä za kamerou, ktoré diváci nevidia. Pred nimi je všetko dokonalé, všetci sa majú radi, no je to iba ilúzia, aby sa zachovala sledovanosť. Všetko bolo pretkané podprahovým rasizmom a sexuálnym škandálom. Všetko bolo korunované neskutočnými výkonmi hlavnej dvojky vychytených herečiek.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Reese Witherpsoon #Apple TV #The Morning Show #televízna sezóna 2023/2024