Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka nakrúca jeden seriál za druhým: Toto leto chce ešte stihnúť...

Televízna dvojka ešte toto leto chce spustiť produkciu druhej série megaúspešnej Ivety.

31.07.2023 06:00
iveta, Foto:
Záber zo seriálu Iveta na Jojke.
debata

Miniséria Iveta sa stala fenoménom prvého polroka 2023. Sledovanosť prekonala všetky očakávania a rekordy domovskej stanice. Stala sa dokonca najsledovanejším seriálom v histórii Jojky. Preto nie je prekvapením, že televízia a tvorcovia prehodnotili svoje rozhodnutie a z prvotne plánovanej minisérie spravia klasický seriál a Iveta sa dočká plnohodnotného druhého pokračovania.

tv, televízia, televízor, stream, streamovacia služba, obývačka, obrazovka, televízor Čítajte aj Toto bude pravý televízny súboj: Začína sa pátranie po najlepšom slovenskom seriáli sezóny

Prvá časť dosiahla v cieľovej skupine 12+ neuveriteľných 799-tisíc divákov. Druhú sledovalo 755-tisíc. Prvá epizóda v cieľovke 12 – 54 sa pýši rekordnou 14% sledovanosťou a 36,5% podielom na trhu. Pričom zasiahla viac ako milión divákov. Tretiu časť celkovo sledovalo, stále, rekordných 695-tisíc divákov. V komerčnej cieľovke uhrala až 12,5% sledovanosť s 34,2% trhovým podielom. V cieľovke 12+ to bola až 15,1% sledovanosť s 31,5% trhovým podielom.

joj, joj group, Čítajte aj Nová jojkárska televízia pozná dátum štartu: Slováci ju dostanú nečakane skoro

Posledná epizóda Ivety dosiahla v cieľovej skupine 12 – 54 až 10% sledovanosť, seriál sa tak vrátil k tejto méte, po jednorazovom poklese zo siedmej epizódy. Trhový podiel v rovnakej cieľovej skupine bol na úrovni 29,1%. V cieľovej skupine 12+ spomínaná časť uhrala až 10,5% sledovanosť s 28,4% trhovým podielom. Celkovo pri obrazovkách sedelo 553-tisíc divákov.

Seriál Iveta na Jojke! Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Záber zo seriálu Iveta na Jojke.
Rebel moon, Čítajte aj Netflix ešte len odhalí svoj najväčší a najdrahší film: Toto tu ešte nebolo!

Iveta spôsobila ošiaľ nielen na obrazovkách, ale aj na sociálnych sieťach. Stalo sa čosi výnimočné, keď diváci doslova burcovali, aby tento seriál dostal ďalšie časti, čo pri slovenských seriáloch je veľmi ojedinelé. Napokon krátko po odvysielaní prvej série prišlo oficiálne potvrdenie, že Iveta dostane druhú sériu.

nakupovanie Čítajte aj Ktoré mesto má najviac obchodov na tisíc obyvateľov? Bratislava to nie je, predbehli ju dve mestá

Jojka si je vedomá, že ak chce nadviazať na úspechy prvej série, nemôže s pokračovaním dlho otáľať. Televízia oficiálne potvrdila nakrúcanie pre toto leto. „S Alžbetou Ferencovou alias seriálovou Ivetou sa môžete stretávať každú stredu na Jojke v reprízach Ivety alebo už onedlho v ďalšej sérii Ivety, ktorú pre vás už toto leto začneme nakrúcať,“ píše Jojka v oficiálnom stanovisku.

Ferencová je toto leto na roztrhanie. Len pár dňami dokončila nakrúcanie seriálu Dobro došli pre konkurenčnú Markízu, ktorá tento seriál produkovala s českou Novou pre streamovaciu platformu Voyo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #seriál Iveta #televízna sezóna 2023/2024