Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Kým dorazí nová séria tohto seriálu, treba sa obrniť trpezlivosťou: Vonku sú prvé detaily!

Emily in Paris so štvrtou sériou má meškanie! Vyzerá to tak, že každoročná séria sprístupnená na Vianoce tento rok nebude.

03.10.2023 06:00
emily in paris, Foto:
Štvrtá séria Emily in Paris dorazí zrejme až v roku 2024.
debata
Perinbaba  1 Čítajte aj Jojka vyfúkla Markíze kultovú vianočnú rozprávku. Zmena prichádza po takmer troch desaťročiach

Netflix síce potvrdil nakrúcanie štvrtej série a aktuálne sa pripravuje na produkciu ďalšej desiatky epizód. Je v tom však háčik. Škrt cez rozpočet spravil štrajk scenáristov v USA, pričom sa zastavili práce na všetkých seriálov a filmoch. Zábavný priemysel zostal paralyzovaný. Viaceré tituly mali šťastie, že ich nové série boli dopísané a mohli ísť tak do produkcie. To je prípad napríklad dlhoočakávanej druhej série Rodu draka. No drvivá väčšina titulov nemala toľko šťastia.

online, internet Čítajte aj Nové meranie webov otriaslo rebríčkom návštevnosti. Dlhodobý líder sa opäť vrátil na prvú priečku

Problém má aj Emily in Paris. Štáb spolu s hercami sa každý rok na jar vydali do Paríža, aby tu do leta nakrútili nové časti diváckeho hitu, ktorého sa nevedia nabažiť stámilióny divákov. Tento rok je však všetko inak. Hoci príbeh je hotový nie je možné spustiť kamery. Na nakrúcaní je vždy prítomný scenáristický tím, ktorý podľa potreby upravuje, respektíve prepisuje zápletky. Nakrúcanie sa preto muselo odložiť.

Dunaj, Čítajte aj Slovenské obývačky v zovretí predvolebných diskusií a toto si napokon diváci vybrali...

Najnovšie plány hovoria, že nakrúcanie sa posunulo na tohtoročnú jeseň. Či dovtedy sa podarí uzavrieť novú dohodu medzi scenáristami a štúdiami je otázne, preto môže prísť k ďalšiemu odkladu. So štvrtou sériou Emily in Paris preto treba rátať skôr na jar 2024.

elite, elita, Čítajte aj Seriálový október: Neskutočná televízna smršť a mix hitov, ktorý nemôžete premeškať

Seriál je stále obrovským hitom na Netflixe. Aj tretia séria, ktorá mala premiéru 21. decembra 2022 naplno bodovala po celom svete. Bola jednotkou až v 93 krajinách sveta, kde Netflix pôsobí.

Štvrtá séria prinesie mnohé odpovede, ale aj ďalšie otázniky. Netflix, nateraz, mlčí, či pripravované pokračovanie bude posledné, avšak nikto to neočakáva, vzhľadom na sledovanosť. Emily sa bude preháňať Parížom ešte nejakú tú sezónu. Nové epizódy by mali priniesť aj veľký zvrat, diváci sa presunú z Paríža do Ríma a nielen to! Viac prezradila hlavná predstaviteľka Lily Colins.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Emily in Paris