Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Prudko vtipný seriálový hit od Netflixu hlási nečakaný koniec: Kedy príde posledná séria?

Koniec humoru! Seriál Sex Education z dielne Netflixu ohlásil, že nadchádzajúca štvrtá séria bude posledná.

27.07.2023 06:00
sex education, Foto:
Seriál Sex Education končí! Prichádzajúca 4. séria bude posledná.
debata
elita, elite, Čítajte aj Zvrhlý, oplzlý, poburujúci: Tento hit Netflixu hlási premiéru ďalšej škandalóznej série

Dnes už kultový britský komediálny seriál dospeje k svojmu záveru. Posledná štvrtá séria bude mať na Netflixe premiére 21. septembra a rozlúči sa klasickými 8 epizódami. Koniec seriálu možno nie je až takým prekvapením, keďže trieda v Moordale dospeje do maturitného ročníka a ich cesty sa napokon rozídu.

Tvorcovia nechceli príbeh umelo naťahovať a tak sa rozhodli, že štvrtá séria bude rozlúčková. Toto rozhodnutie ide ruka v ruke aj s rozhodnutím viacerých hercov, že zo seriálu odídu. Niektorí sa už neobjavia v najnovšej sérii.

Invalid Čítajte aj Nestihli ste v kinách tohtoročný slovenský hit? Nevadí, nájdete ho už na Netflixe

Kto teda nebude súčasťou 4. série? Prvou je herečka Rakhee Thakrar, ktorá hrala milú, zdanlivo nesmelú učiteľku Emily Sands. Thakrak dopĺňajú ďalšie tri herečky! Patricia Allison (Ola), Tanya Reynolds (Lily) a Simone Ashley (Olivia), ktorá je novou hviezdou iného seriálu od Netflixu – Bridgerton.

Aby toho nebolo málo, svoj odchod oznámil aj herec Ncuti Gatwa (Eric) a Emma Mackey (Maeve). Obaja sú síce súčasťou štvrtej série, ale ak by Netflix potvrdil piatu sériu, neboli by jej súčasťou. Zrejme aj to prispelo k rozhodnutiu ukončiť Sex Education so všetkými najväčšími hviezdami a príbehom, ktorý uspokojí všetkých fanúšikov.

XXXLutz Čítajte aj Bratislava dostane ďalší obchodný dom. Takto bude vyzerať...

„Nebolo to ľahké rozhodnutie, ale ako sa vykryštalizovali témy a príbehy novej sezóny, bolo jasné, že je ten správny čas na rozlúčku,“ napísali tvorcovia v oficiálnom vyhlásení.

„Chceli sme urobiť seriál, ktorý by odpovedal na niektoré z otázok, ktoré sme všetci mali o láske, sexe, priateľstve a našich telách. Niečo, čo by pomohlo našim vnútorným tínedžerom cítiť sa o niečo menej osamelí. Bolo ohromujúce vidieť, ako sa šou spojila s ľuďmi na celom svete, a dúfame, že niektorí z vás sa vďaka nej cítili o niečo menej sami."

nemocnica, Čítajte aj Jojkárska Nemocnica vstúpi do prelomovej série: Obľúbené postavy končia, nové prichádzajú...

Tvorcovia sľubujú naozaj zbesilú poslednú sériu plnú humoru, šialených scénok a zápletiek. To, že to myslia vážne, sa potvrdilo aj v prvom traileri na nadchádzajúcu sezónu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Sex Education #televízna sezóna 2023/2024