Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Zvrhlý, oplzlý, poburujúci: Tento hit Netflixu hlási premiéru ďalšej škandalóznej série

Netflix nie je len o amerických seriáloch. Masívne bodujú aj španielske tituly, ktoré sledujú milióny divákov.

26.07.2023 06:00
elita, elite, Foto:
Siedma séria Elity dorazí na Netflix 20. októbra.
debata (1)
The Witcher, cavill, zaklínač, Čítajte aj Nepredstaviteľné sa stane skutočnosťou: Takto bude vyzerať rozlúčka so Zaklínačom

Jedným z nich je divácky megahit Elite (Elita), španielsky seriál, ktorý pred rokmi doslova šokoval publikum. Príbeh o strednej škole, ktorú navštevujú deti najväčších zbohatlíkov a tí si užívajú silu mien svojich rodičov plnými dúškami. Okázalé párty, drahé oblečenie, sex, drogy, intrigy. Myslia si, že im svet leží pri nohách. Myslia si, že všetko vyrieši vydieranie, peniaze. Nie je to tak. Aj zbohatlícke detičky potrebujú to, čo všetci – lásku. A tú bolestivo nemajú a tak sa snažia svoje mindráky zahnať iným spôsobom.

nemocnica, Čítajte aj Jojkárska Nemocnica vstúpi do prelomovej série: Obľúbené postavy končia, nové prichádzajú...

Každá séria Elity ponúka vražednú zápletku a tvorcovia počas ôsmich častí postupne rozpletajú komplikovaný príbeh, ktorý na konci ukáže pravú pointu a možno aj vraha.

Doteraz Netflix odvysielal šesť sezón, počas ktorých sa takmer kompletne vymenilo obsadenie. To však neubralo na atraktivite seriálu. Diváci sa nevedia tohto šokujúceho seriálu nabažiť. Siedma séria už klope na dvere. Nový školský rok sa začne už 20. októbra, keď streamovací gigant sprístupní dlhoočakávanú siedmu sezónu a konečne sa fanúšikovia dočkajú odpovede, či Isadoru zastrelili pred budovou školy.

Štúdio Televíznych novín po rekonštrukcii Čítajte aj Markíza s ďalšou výraznou zmenou v spravodajstve: Predstaví novú moderátorku Televíznych novín

Ďalšou dobrou správou je, že do seriálu sa vracia jediná postava, ktorá účinkovala v deji od prvej série a počas šestky dostala ročnú pauzu. Omar opäť nastupuje do školy! To však nie je všetko. Divákov čaká ďalšia veľká výmena hereckého obsadenia. Nové posily stvárňuje Mirela Balic, Fernando Líndez, Gleb Abrosimov, Iván Mendes, Alejandro Albarracín a Maribel Verdú.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #seriál Elita #Elite