Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojkárska Nemocnica vstúpi do prelomovej série: Obľúbené postavy končia, nové prichádzajú...

Jojka výrazne posilňuje svoj lekársky seriál, ktorý bojuje o divákov s dobovou rodinnou drámou na Markíze.

25.07.2023 06:00
nemocnica, Foto:
Nová séria, nové postavy. Nemocnica v novej sérii prekvapí.
debata (1)
šaty snov, Čítajte aj Nekonečný divácky bojkot: Markíza s Jojkou zažívajú letnú pohromu

V minulých mesiacoch sa z deja vytratil Richard Autner, v pripravovanej sérii, ktorá odštartuje na jeseň sa diváci budú musieť rozlúčiť s obľúbenou Nelou Pociskovou. Neznamená to však koniec, tvorcovia si pre divákov pripravili atraktívny impulz pre ďalšie dejové zápletky. Do príbehu vstúpi historicky najviac postáv.

Barbora Švidráňová v seriáli Nemocnica. Foto: TV JOJ
švidráňová, nemocnica, Barbora Švidráňová v seriáli Nemocnica.
Česká televízia Čítajte aj Česká televízia chce obnoviť archívnu ČT3. RTVS návrat Trojky neplánuje, chce spravodajské rádio

Seriál Nemocnica má aktuálne vo vysielaní Jojky letnú prestávku a diváci v posledných častiach aktuálnej série dostali od tvorcov viacero prekvapení. Dej rozšíril nový herecký pár lekárov, manželov Turčanovcov, ktorých stvárňujú Dominika Morávková a Tomáš Turek. Našiel sa Filip Balog, ktorého hrá Alexander Bárta, doktorka Rebeka Vargová (Nela Pocisková) konečne čaká vytúžené dieťa, doktor Ondruš (Marián Mitaš) stratil lásku, Braňo Srnčík (Dávid Uzsák) zasa našiel Agátu (Anička Nováková).

Juraj Loj v seriáli Nemocnica. Foto: TV JOJ
loj, nemocnica, Juraj Loj v seriáli Nemocnica.
televízor, televízia, ovládač, Čítajte aj Veľké finále! Ktorá televízia sa bude hanbiť? Rozhodnite, ktorý slovenský seriál je najhorší

Nové príbehy Nemocnice dostanú bombastickú rozbušku. Akú? Zrušili oblastnú kliniku a do Nemocnice sv. Martina z nej mieri niekoľko veľmi výrazných lekárov a jedna sestra. Ako sa noví zamestnanci zžijú s tými starými? Nájdu si medzi nimi priateľov, alebo spolu budú bojovať? Spoja ich pacienti, alebo rozdelia vzájomné spory a súboje o miesto? Nových lekárov z oblastnej kliniky stvárnia herci: Juraj Loj, Ľuboš Kostelný, Róbert Jakab a Barbora Švidraňová.

Robo Jakab v seriáli Nemocnica. Foto: TV JOJ
jakab, nemocnica, Robo Jakab v seriáli Nemocnica.

Staronový riaditeľ Hauptmann (Marek Majeský) bude mať plné ruky práce nielen s nimi, ale aj so skupinkou mladých medikov, ktorí prišli do nemocnice praxovať. Hoci nemôžu nič robiť, iba sa prizerať, do všetkého sa motajú, všade zavadzajú a prinášajú svieži mladícky vietor s množstvom humoru. Mladých medikov hrajú: Jerguš Horváth, Krištof Tobiáš, Kristián Baran a Sandra Lasoková.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #seriál Nemocnica #televízna sezóna 2023/2024