Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Finále plné zvratov a noviniek: Nemocnica sa rozlúčila ako najsledovanejší program dňa

Obľúbení hrdinovia sa na obrazovky vrátia opäť na jeseň.

16.06.2023 06:00
nemocnica, Foto:
Osudy obľúbených hrdinov seriálu Nemocnica budú pokračovať opäť na jeseň.
debata

Aktuálne najdlhšie vysielaný seriál televízie JOJ uzavrel v utorok 13. júna svoju štvrtú sezónu na obrazovkách. S divákmi sa rozlúčil veľkolepým finále, ktoré sa stalo najsledovanejším programom dňa.

call my agent, vytoč môjho agenta, maštalír, Čítajte aj Jojka chystá niečo veľké: Ohlásila nakrúcanie nového seriálového formátu

Poslednú časť pred letnou prestávkou si pozrelo 424-tisíc divákov starších ako 12 rokov, pričom dosah mala až na 546-tisíc divákov (AvRch 12+). Zabodovala najmä v čisto ženskej časti publika, kde si vyslúžila podiel na trhu 28,0 %, pričom pri diváčkach vo vekovej skupine 45–54 rokov dosiahla podiel na trhu až 30,8 %. V obchodnej cieľovej skupine 12–54 si pripísala sledovanosť 6,4 % a podiel na trhu 23,5 %.

Hviezdy 5. série jojkárskej Nemocnice Fotogaléria - 9 fotiek Všetky fotky
Nela Pocisková a Marián Mitaš  v seriáli...

Od začiatku tohto roka odvysielala televízia JOJ 44 premiérových epizód. V poslednej epizóde pred letnou pauzou priniesla množstvo zvratov a noviniek, nechýbali ani noví kolegovia, ktorých osudy sa budú rozvíjať v jesennej sezóne.

markíza, tv markíza, Čítajte aj Obrovské televízne prekvapenie: Markíza vracia do hry šou, ktorú by len málokto čakal
Poslednú epizódu Nemocnice v tejto sezóne... Foto: TV JOJ
Nemocnica Poslednú epizódu Nemocnice v tejto sezóne posilnili nové postavy.

„Diváci príbehy z nemocničného prostredia nášho seriálu milujú a pravidelne sledujú osudy obľúbených lekárov a ich pacientov, v podaní plejády špičkových slovenských hercov. Ani túto jar si Nemocnicu nenechali ujsť, vo finále sa so sezónou rozlúčila ako top program trhu. S výkonmi seriálu sme spokojní a momentálne pripravujeme jej piatu sériu, ktorú odvysielame na jeseň 2023,“ uviedla Miroslava Klempová, PR manažérka televízie JOJ. Nové epizódy sa budú nakrúcať počas letnej prestávky v ateliéroch na bratislavskej Kolibe.

niekde v európe, Čítajte aj Kedy sa od RTVS dočkáme nového seriálu? Pripravuje kriminálku, komédiu aj historickú drámu

Nemocnica je pevnou súčasťou programovej štruktúry Jojky už dva roky. Už pri štarte v auguste 2021 sa stala jedným z najsledovanejších seriálov na Slovensku. Osudy lekárov, lekárok, sestričiek a príbehy ich pacientov si okamžite získali divácku priazeň a udržali si ju až doposiaľ.

Prvé štyri série boli bezkonkurenčným lídrom utorkových a štvrtkových večerov, kedy konkurencii nedávali žiadnu šancu. Vzdorovať mu nedokázali ani dovtedy úspešné Sestričky, Pán profesor či Horná Dolná. Vyrovnaným súperom sa Nemocnici stal až dobový seriál Dunaj, k vašim službám, ktorý uviedla televízia Markíza na začiatku tohto roka. Aj tento seriál sa vráti na obrazovky opäť na jeseň v tretej sérii, ktorú už televízia začala nakrúcať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #seriál Nemocnica #sledovanosť TV