Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka chystá niečo veľké: Ohlásila nakrúcanie nového seriálového formátu

Televízia JOJ ohlásila výrobu ďalšieho netradičného seriálového počinu. Po Tomášovi a Diane sa diváci môžu tešiť na námet, ktorý tu doteraz nebol.

13.06.2023 06:00
call my agent, vytoč môjho agenta, maštalír, Foto:
Jednu z hlavných postáv novinky Vytoč môjho agenta bude Tomáš Maštalír.
debata
Slovensky rozhlas Čítajte aj RTVS má veľké plány. V blízkej budúcnosti chce spustiť úplne novú stanicu

Medzinárodnými cenami ovenčený populárny seriál Call my agent (Vytoč môjho agenta) bude mať česko-slovenskú verziu! Adaptáciu úspešnej francúzskej série v týchto dňoch natáčajú dve televízne skupiny pre svoje TV stanice a seriál bude tiež dostupný na ich streamovacích platformách JOJ play a Prima+.

zaklínač, henry cavill, Čítajte aj Začiatok vojny, koniec hereckej hviezdy: Netflix láka bombastickými zábermi na svoj hit

Česko-slovenská adaptácia Call My Agent je postavená na netradičnom obsadení, skvelej réžii a perfektnom scenári, rovnako ako jej francúzsky náprotivok, ktorý nazbieral množstvo ocenení a desiatky nominácií po celom svete – získal Glóbusy za najlepší televízny film a najlepšieho herca, má Emmy za najlepšiu komédiu a množstvo medzinárodných cien filmových a televíznych kritikov.

vedma, Antónia Lišková Čítajte aj Na Slovensko prichádza seriál, ktorý tu nikdy nebol. Je úlohou lídra posúvať hranice, hovorí programová riaditeľka Markízy

V kastingovej agentúre je každý deň plný nástrah – snaha uspokojiť náročné potreby hereckých hviezd, neustály boj s konkurenciou, komplikované osobné vzťahy, ktoré sa pletú do pracovných záležitostí. To všetko musí každý agent zvládnuť a obstáť v boji, ktorý prináša mnoho absurdných a komických situácií, dojemných momentov a skutočnú ľudskú drámu.

dva a pol chlapa, Čítajte aj Kedysi top seriálová hviezda, dnes spustnutý čudák: Herec z Dva a pol chlapa je na nespoznanie

„Teším sa, že môžeme našim divákom priniesť mimoriadne žiadané spojenie najväčších hereckých hviezd Česka a Slovenska, a to v jednom z najlepších seriálových námetov súčasnosti. Osemdielna dramedy Vytoč môjho agenta nás prostredníctvom skvelých scenárov a brilantného obsadenia zavedie do málo poznaného zákulisia kastingovej agentúry a odhalí mnohé úskalia hereckého remesla, ktoré sú pred divákmi skryté," uviedol generálny riaditeľ JOJ Group Marcel Grega.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #seriál Vytoč môjho agenta