Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Mysleli ste si, že tento seriál sa dočká skorého pokračovania? Omyl

Fanúšikovia herečky Kate Winslet zostanú sklamaní.

07.07.2023 06:00
mare of easttown, kate winslet, Foto:
Aj napriek obrovskému úspechu, miniséria Mare of Easttown pokračovať nebude.
debata
bridgerton, Čítajte aj Vraj to bude najšokujúcejšia séria. Netflix ukázal, ako bude vyzerať pokračovanie Bridgertonu

Televízia HBO má pre svojich divákov nepríjemnú správu. Po sľubných plánoch, ktoré sa v roku 2021 šírili, teraz prichádza vytriezvenie. Uprostred pandémie HBO odvysielalo kriminálnu minisériu Mare of Easttown s Kate Winslet v hlavnej úlohe. Temná dráma učarovala miliónom divákov po celom svete, nielen pre fyzickú premenu známej herečky, ale najmä kvôli jej hereckému výkonu. Kritici, ale aj diváci boli nadšení.

foundation, Čítajte aj Seriálový júl: Návrat vizuálne úchvatného hitu a pokračovanie desivého príbehu

Avšak HBO nakrútilo seriál ako jednorazovú záležitosť. S pokračovaním sa prvoplánovo nerátalo, hoci priestor na potenciálny návrat vyšetrovateľky a jej disfunkčnej rodiny tam zostal. Po megaúspechu sa teda nahlas začalo hovoriť, že by sa Mare mohla vrátiť. Navyše Kate Winslet bola nadšená z tejto možnosti a hovorila, že Mare bude hrať kedykoľvek. Ako to už však býva, ako plynul čas, postupne na tento seriál začal sadať prach a diváci si mohli pozrieť medzičasom stovky iných titulov.

Na telo, Eduard Heger, Peter Pellegrini Čítajte aj Predbehol Pellegriniho aj Hegera: Televízne politické diskusie majú nového lídra

Televízia, ale aj hlavná hviezda si dali podmienku pre pokračovanie, musí sa vymyslieť originálny príbeh, ktorý kvalitou prekoná aj ten prvý.

logo TV Čítajte aj Televízie si medziročne polepšili. Komerčné skupiny sa po skončení hokeja nadýchli

Teraz, po takmer dvoch rokoch, prichádza smutná správa. Vyzerá to tak, že Mare z Easttown sa napokon tak skoro nevráti. HBO potvrdilo, že tvorcov seriálu úplnú novinku, v ktorej nebude účinkovať Kate Winslet. V tomto novom projekte, ktorý zostáva bez názvu, hrá Mark Ruffalo a sústreďuje sa na pracovnú skupinu policajtov a zločincov, ktorých sa snažia zatknúť.

Vzhľadom na prebiehajúci štrajk scenáristov v USA sa produkcia aj tejto novinky odložila na neurčito.

Dobrou správou je, že diváci Kate Winslet budúci rok uvidia v novej úlohe na HBO. Seriál Režim sľubuje kontroverznú zápletku o fiktívnej európskej krajine, ktorej vládne diktátorka Winslet.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kate Winslet #HBO #seriál Mare of Easttown #seriál Režim