Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Toto je tvrdá rana pre seriálových fanúšikov: Tento hit neuvidíte skôr ako v roku...

Mysleli si, že seriál Euphoria sa čoskoro vráti? Omyl!

13.06.2023 06:00
euphoria, zendaya, Foto:
Euphoria sa vráti až v roku 2025.
debata
call my agent, vytoč môjho agenta, maštalír, Čítajte aj Jojka chystá niečo veľké: Ohlásila nakrúcanie nového seriálového formátu

Nielen aktuálne prebiehajúci štrajk scenáristov, ale aj nabité rozvrhy hereckých hviezd majú za následok, že viaceré projekty naberajú výrazné meškanie. Už medzi prvou a druhou sériou Euphorie bola dlhšia prestávke, HBO nestihlo vyrobiť nové diely iba s ročnou prestávkou. Druhá séria dorazila v roku 2021. Kto si myslel, že tretia séria dorazí v najbližšom čase, tak prichádza zlá správa.

Slovensky rozhlas Čítajte aj RTVS má veľké plány. V blízkej budúcnosti chce spustiť úplne novú stanicu

Televízia HBO oficiálne potvrdila, že pripravovaná tretia séria sa dočká produkcie, no kým sa tak stane, tak to ešte potrvá. Premiéra bude najskôr v roku 2025. Dôvodom je viacero. Do istej miery je to spôsobené štrajkom scenáristov, ale najmä nedostupnosťou hercov na čele so Zendayou, ktorá prechádza z jedného filmového blockbusteru do druhého. To isté platí napríklad aj herečke Sydney Sweeney, ktorej hviezda prudko stúpa nahor. Plné ruky práce majú aj samotní tvorcovia, ktorí Euphoriu vymenili za iný HBO seriál – Idol, ktorý mal pred časom premiéru na streamovacej platforme HBO Max.

vedma, Antónia Lišková Čítajte aj Na Slovensko prichádza seriál, ktorý tu nikdy nebol. Je úlohou lídra posúvať hranice, hovorí programová riaditeľka Markízy

HBO navyše roztočených viacero seriálových hitov. Okrem druhej série Rodu draka, ktorá by mohla stihnúť premiéru v lete 2024. Ďalej je tu spomínaná novinka Idol, chystá sa tretia séria megahitu The White Lotus (Biely lotos), pripravuje sa niekoľko ďalších spin-off seriálov Hry o tróny. Netreba zabúdať na druhú sériu The Last of Us, voľné pokračovanie Sexu v meste Ako to bolo ďalej, budúci rok dorazí minisérie Režim s Kate Winslet.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #HBO #Zendaya #Euphoria #HBO Max