Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Najväčšia televízna záhada tejto jari je na konci: Konečne sa odhalí, kto zabil "Maštalíra"

Temná miniséria má pred sebou veľkolepé finále.

15.05.2023 06:00
Klamstvo, Foto:
V pondelok sa seriál Klamstvo definitívne rozlúči s divákmi.
debata
Silvia Majeská Čítajte aj Programová riaditeľka Markízy: Jedna z najťažších disciplín je odhadnúť moment, kedy sa už nejaký seriál unaví

Dramatický seriál Klamstvo si aj v pondelok 8. mája 2023 pripísal na konto ďalšie víťazstvo a v oboch hlavných cieľových skupinách sa na obrazovkách televízie Markíza stal suverénne najsledovanejším nespravodajským programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc.

muž, zamestnanec, práca Čítajte aj V ponuke benefitov je priepastný rozdiel. Zamestnanci žiadajú niečo iné, ako im firmy ponúkajú

Jednoznačnou prvou diváckou voľbou sa v pondelok večer stala predposledná jedenásta premiérová epizóda dramatického seriálu Klamstvo. V cieľovej skupine 12 – 54 dosiahla rating 7,6% a trhový podiel 24,6%.

Medzitýždenne si tak seriál z hľadiska ratingu polepšil o 0,5 percentu­álneho bodu a podiel na trhu mu narástol o 1,1 percentu­álneho bodu. Konkurenčný seriál Hranica na Jojke zaostal s podielom na trhu iba 12,9% v rovnakej cieľovej skupine.

Duna Čítajte aj Najlepšie sci-fi posledných rokov ponúkne záver: Prvé zábery vyzerajú úchvatne

Predposledná časť pritiahla k obrazovkám celkovo 450-tisíc divákov starších ako 12 rokov, pričom v čase vysielania seriál zasiahol až 577-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

Takto vyzerá seriálový hit Klamstvo! Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Záber zo seriálu Klamstvo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV Markíza #seriál Klamstvo