Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Seriálový experiment Markízy si derie cestu k úspechu: Počet divákov postupne rastie

Historický seriál Markízy Dunaj, k vašim službám je pre stanicu experimentom, či publikum tento typ formátu prijme. Počas druhého mesiaca vysielania sa zdá, že diváci menia svoje zvyky a seriál púta čoraz viac pozornosti.

09.03.2023 07:45
dunaj, dunaj k vašim službám, Foto:
Dunaj, k vašim službám má na konte rastúci trend diváckej priazne.
debata
markíza, tv markíza, Čítajte aj Markíza naznačila, čo uvidíte na jeseň: Takýto program by ste nečakali, plus veľká záhada

Večerný dobový romantický seriál Dunaj, k vašim službám a podvečerný rodinný divácky hit Mama na prenájom sa v cieľovej skupine 12 – 54 stali najsledovanejšími nespravodajskými programami dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc.

Sedemnásta premiérová epizóda, vysielaná v utorok, ságy Dunaj, k vašim službám si v cieľovej skupine 12 – 54 si pripísala doposiaľ absolútne rekordný rating 7,8% a druhý najvyšší podiel na trhu 24,7%.

Voyo logo Čítajte aj Voyo zavádza novinku. Predplatné sa bude dať zakúpiť úplne novým spôsobom

Aj v univerzálnej cieľovej skupine 12+ Dunaj, k vašim službám porazil konkurenčnú Nemocnicu, keď pritiahol k obrazovkám až 458-tisíc divákov starších ako 12 rokov, čo je doposiaľ druhý najlepší výsledok. V čase vysielania hviezdne obsadený seriál zasiahol až 638-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

Podvečernému vysielaniu už kraľoval čoraz populárnejší rodinný seriál Mama na prenájom, pričom konkurenčnú šou Bez servítky porazil v oboch hlavných cieľových skupinách. V cieľovej skupine 12 – 54 dosiahla utorková epizóda rating 7,1% a nadpriemerný trhový podiel 28,4%.

Renáta Názlerová Čítajte aj Bratislavský kraj si stojí za vyhadzovom bývalej tváre Jojky: Manipulovala s majetkom, šírila poplašné správy

Spomínanú epizódu si vychutnalo celkovo 439-tisíc divákov starších ako 12 rokov, pričom v čase vysielania mala Mama na prenájom dosah až na 532-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV Markíza #seriál Mama na prenájom #seriál Dunaj k vašim službám