Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Voyo zavádza novinku. Predplatné sa bude dať zakúpiť úplne novým spôsobom

Streamovacia služba Voyo prichádza s novou formu predaja predplatného.

09.03.2023 06:00
Voyo logo Foto:
debata (1)
Voyo 2023 Čítajte aj Koleník, Maštalír, Marcinková aj Lišková! Top slovenskí herci mieria do ambicióznych seriálov

Streamovacia služba Voyo na slovenskom trhu pôsobí od už augusta 2011 a stojí za ňou skupina Markíza. V novembri 2020 prešla kompletným vizuálnym aj obsahovým reštartom a odvtedy zaznamenáva výrazný nárast počtu predplatiteľov. Za posledné tri roky sa stala jedným z najvýznamnejších hráčov na lokálnom trhu streamovacích služieb a pokorila hranicu pol milióna predplatiteľov v Českej republike a na Slovensku.

Okrem používateľov s plným predplatným si Voyo získava zákazníkov aj inými spôsobmi. Zákazníci O2 majú predplatné na jednu streamovaciu službu v cene Pohodového a Bezstarostného paušálu, pričom si môžu vybrať Netflix, HBO Max alebo Voyo. Zákazníkom Telekomu a Digi ponúkajú operátori ako benefit službu Voyo štart, kde majú prvých 14 dní neobmedzený počet videí, potom môžu sledovať mesačne 5 videí z vybraného obsahu knižnice Voyo.

vedma, Antónia Lišková Čítajte aj Prichádza seriál, na ktorý neexistovala odvaha ho vytvoriť! Stoja za ním slovenskí tvorcovia

Nová forma predaja predplatného

Aktuálnou novinkou sú kupóny s predplatným, ktoré si zákazníci môžu kúpiť pri pokladni vo vybraných reťazcoch tak, ako sú už zvyknutí pri dobíjaní kreditu v mobile prostredníctvom kupónov. Ceny sú rovnaké ako pri darčekových kupónoch Voyo, ktoré sa dajú zakúpiť online na webe streamovacej služby.

„Darčekové kupóny, prostredníctvom ktorých môže ktokoľvek urobiť radosť svojim blízkym a venovať im originálny darček v podobe prístupu k atraktívnemu obsahu Voyo, sa tešia čoraz väčšej obľube. Rozhodli sme sa preto k doterajšej možnosti online objednávky pridať aj možnosť zakúpiť si darčekový kupón v kamenných predajniach. V súčasnosti sú záujemcom k dispozícii v trafikách GECO, pričom v riešení sú aj ďalšie miesta predaja,“ uvádza generálny riaditeľ skupiny Markíza Matthias Settele.

Foto: Voyo
Voyo kupóny

Zákazník má na výber z troch variantov predplatného. Najlacnejším je kupón na 3 mesiace za 17,97 eura, kupón na 6 mesiacov stojí 35,94 eura a najdrahšou možnosťou je kupón s predplatným na 12 mesiacov za 71,88 eura.

Ceny Voyo kupónov:

  • Predplatné na 3 mesiace: 17,97 €
  • Predplatné na 6 mesiacov: 35,94 €
  • Predplatné na 12 mesiacov: 71,88 €

O streamovacej službe Voyo

Streamovacia služba Voyo prináša exkluzívne tituly vlastnej tvorby pod značkami Voyo Originál a Voyo Špeciál, knižnicu filmov a seriálov z lokálnej aj svetovej produkcie, obľúbené programy televízií zo skupiny Markíza v predstihu, atraktívne športové prenosy naživo aj zo záznamu. Nechýba živé vysielanie staníc skupiny Markíza či rozšírené verzie vybraných reality šou.

Predplatitelia môžu obsah sledovať súčasne na piatich zariadeniach, pričom súbežné prehrávanie videa je možné na dvoch zariadeniach a vybrané tituly sa dajú stiahnuť. Mesačné predplatné je 5,99 eura, používatelia si službu môžu zadarmo vyskúšať na 7 dní.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #streamovacie služby #Voyo