Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza naznačila, čo uvidíte na jeseň: Takýto program by ste nečakali, plus veľká záhada

Trhový líder naznačil, čo by mohli diváci vidieť počas nadchádzajúcej jesene.

09.03.2023 06:00
markíza, tv markíza, Foto:
Markíza naznačila skladbu jesennej programovej štruktúry.
debata (5)
Voyo logo Čítajte aj Voyo zavádza novinku. Predplatné sa bude dať zakúpiť úplne novým spôsobom

Jarná sezóna sa iba naplno rozbieha, no televízia Markíza má už jasno, čo ponúkne svojim divákom po prázdninách. Počas minulotýždňového stretnutia najvyššieho vedenia televízie s vybranými novinármi, bola načrtnutá vysielacia štruktúra. Diváci sa môžu tešiť na pestrú ponuku premiér a zároveň sa potvrdili nové série pre viaceré formáty.

televízory, diaľkový ovládač, televízor, tv Čítajte aj Televízni operátori brzdia vypínanie českých staníc: Orange má jasný odkaz pre zákazníkov!

Jesenná programová štruktúra sa ponesie v znamení viacerých prekvapení, ale aj návratov vybraných stálic. Avšak stále visí otáznik nad ťažiskovou šou. Zástupcovia televízia oficiálne potvrdili to, o čom sa už niekoľko mesiacov špekulovalo. Ďalšia séria šou Tvoja tvár znie povedome sa vysielať nebude, hoci v plánoch na rok 2023 uvedená bola. Po mimoriadne vlažných výsledkoch z jesene 2022 je tento krok zo strany Markízy logický. Otázkou zostáva, čo ju nahradí.

Eurovea Čítajte aj Eurovea sa pripravuje na otvorenie. Po odkladoch otvorí aj najočakávanejší obchod na Slovensku

Čo sa však dostane na obrazovky naberá konkrétne kontúry. Fanúšikovia Pána profesora majú dôvod na radosť, od septembra sa bude vysielať piata séria, pričom jej nakrúcanie by sa malo začať v najbližších týždňoch. Jeseň bez Farmy? Nemožné! Markíza chystá rekordnú, pätnástu, sériu, ktorá tradične obsadí druhé vysielacie pásmo takmer v celom týždni. Farma je absolútny televízny fenomén, ktorý si aj minulý rok vo svojom slote neoblomne držal status jednotky na trhu.

online, laptop, notebook Čítajte aj Februárové weby: Výrazný prepad návštevnosti, v TOP 20 si polepšil len jeden

Všetkých, ktorí si obľúbili nové seriály Mama na prenájom a Dunaj, k vašim službám je tu dobrá správa. Oba tituly budú na jeseň pokračovať novými sériami.

Pripravená bude aj druhá séria Výnimočnej Nikol, ale aj nového diváckeho hitu Na nože. Zelenú dostala aj nová dokumentárna reality šou Jama levová. Dragons' Den je formát televíznej reality šou, v ktorej súťažiaci predkladajú svoje podnikateľské nápady skupine investorov rizikového kapitálu v nádeji, že od nich získajú financie pre svoje projekty.

shadow and bone, Čítajte aj Marec na Netflixe: Tieto tri seriály si pre seba kradnú začiatok televíznej jari

Ako by teda mohla vyzerať vysielacia štruktúra Markízy počas jesene? Pondelok by mohol obsadiť Pán profesor, utorky a štvrtky Dunaj, k vašim službám, stredy by mohli patriť pokračovaniu Na nože, neskôr Jame levovej, piatky Výnimočnej Nikol. V sobotu farmárskemu Duelu a nedele tradične ťažiskovej šou. Počas pracovného týždňa by druhé večerné pásmo mala, tradične, obsadiť Farma.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #seriál Pán profesor #seriál Výnimočná Nikol #seriál Dunaj k vašim službám #televízna sezóna 2023/2024 #Farma 15