Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ďalšia hviezda Teórie veľkého tresku valcuje s novým seriálom! Je to jej veľký návrat na obrazovky

Od konca kultového sitkomu ubehli takmer štyri roky a za ten čas sa jednotlivé hviezdy ubrali rôznym smerom. Niektorí sa vytratili z obrazoviek a sústredili sa na producentskú činnosť, iní sa pravidelne objavujú v seriáloch.

16.02.2023 06:00
night court, melissa rauch, Foto:
Nový seriál s bývalou hviezdou Teórie veľkého tresku je veľký hit v USA.
debata
klamstvo, maštalír, Čítajte aj Televízna udalosť sezóny? Markíza ukázala dychberúce zábery z nového seriálu

Zdá sa, že najviac sa darí ženským predstaviteľkám! Herečky Kaley Cuoco, Mayim Bialik a najnovšie aj Melissa Rauch majú na konte úspešné projekty. Cuoco alias Penny, hviezdila na HBO Max v dvoch sezónach Letušky, v príprave sú ďalšie tituly, avšak teraz sa pripravuje na príchod svojho prvého potomka. Bialik (Amy) je hlavnou postavou sitkomu Call Me Kat, ktorý vysiela americká televízia FOX už tretiu sezónu. Melissa Rauch (Bernadette) naplno zahviezdila v minulých týždňoch.

markíza, joj, Čítajte aj Podivný boj medzi Markízou a Jojkou nemá konca: Pripravujú takmer rovnaké seriály

Televízia NBC predstavila divákov novú verziu kultového seriálu Night Court. V reboote Rauch stvárňuje hlavnú rolu. Stačilo odvysielať iba štyri epizódy prvej série a bol to taký úspech, že televízia potvrdila nakrúcanie druhej série.

internet, online, laptop Čítajte aj Video obsah na webe sledujeme stále viac. A to nielen televízny, rastie aj spravodajstvo a bulvár

„Je také obohacujúce, že diváci reagujú a vracajú sa k relácii, ku ktorej majú také neuveriteľne vrelé pocity, a v širšom zmysle je to dôkaz toho, že vysielanie je stále veľkým hnacím motorom komunitnej sledovanosti,“ povedala prezidentka NBC. „Veľká vďaka patrí našim partnerom v štúdiu, skvelému hereckému obsadeniu, neuveriteľne talentovaným scenáristom a producentom a tímu, ktorý premenil súdnu sieň na dolnom Manhattane na skutočnú rodinu.“

ruža pre nevestu, tomáš tarr, Čítajte aj Markizácky ťahák ide do vysielania: Ako vyzerá šou po 17 rokoch? Kto je nový televízny miliónár?

V pokračovaní komédie zo súdnej siene z rokov 1984–92 hrá Melissa Rauch (Teória veľkého tresku) ako sudkyňa Abby Stoneová, ktorá predsedá tomu istému nočnému súdu v New Yorku ako jej zosnulý otec Harry Stone (v pôvodnom seriáli hrá Harry Anderson, ktorý zomrel v roku 2018). John Larroquette si zopakoval svoju úlohu právnika Dana Fieldinga, ktorý teraz slúži ako verejný obhajca nočného súdu. Vo vedľajšej úlohe sú India de Beaufort ako prokurátorka Olivia, Kapil Talwakar ako úradník Neil a Lacretta ako exekútor Gurgs.

Rauch tiež pôsobí ako výkonný producent seriálu. Prvé epizódy valcovali rebríčky sledovanosti, v priemere si ich pozrelo až 7,4 milióna divákov, čo je v silnej konkurencii streamovacích služieb pre lineárnu televíziu veľký úspech.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Teória veľkého tresku #Melissa Rauch #Night Court