Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Súboj slovenských seriálov: Ako je na tom Nemocnica a Dunaj, k vašim službám?

Ako sa darí novému historickému seriálu? Je jojkárska Nemocnica stále lákadlom pre divákov?

17.01.2023 06:00
dunaj, Foto:
Záber z markizáckeho seriálu Dunaj, k vašim službám.
debata
iveta, Čítajte aj Jojka pokračuje s rekordnou sledovanosťou! Iveta je najväčší seriálový hit tohto roka

Druhá epizóda novinky Dunaj, k vašim službám vysielaná minulý štvrtok sa stala v oboch hlavných cieľových skupinách najsledovanejším nespravodajským programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc.

the last of us, pedro pascal, Čítajte aj Dlhé čakanie na Rod draka bude o čosi ľahšie: HBO má nového seriálového kráľa!

V cieľovej skupine 12 – 54 sa prvý dobový seriál Markízy stal po 20:30 hod. prvou diváckou voľbou s ratingom 7,4% a trhovým podielom 22,8%. V porovnaní s utorkovou úvodnou epizódou si seriálová novinka z hľadiska podielu na trhu polepšila o 0,8 percentu­álneho bodu. Dunaj, k vašim službám tak v priamej konkurencii opäť porazil seriál Nemocnica na Jojke, ako aj šou Hit roka na Jednotke RTVS.

Seriál Dunaj, k vašim službám na Markíze! Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Záber z markizáckeho seriálu Dunaj, k vašim...
lets dance 2022, lets dance, Čítajte aj Tvrdá rana pre Jojku! Markíza zlákala do Let's Dance hlavnú hviezdu Nemocnice a to nie je všetko!

Nemocnica v komerčnej cieľovke uhrala 6,6% sledovanosť s 20,3% podielom na trhu. Celkovo ďalšiu premiérovú epizódu sledovalo 454-tisíc divákov.

Celkovo druhá časť Dunaja pritiahla k obrazovkám 462-tisíc divákov starších ako 12 rokov, pričom v porovnaní s utorkom získala na svoju stranu ďalších 8-tisíc divákov. V čase vysielania včerajšia epizóda zasiahla až 639-tisíc divákov (AvRch v CS 12+). Nemocnica oproti utorku nabrala 28-tisíc divákov.

Hit roka, 1994 Čítajte aj Hit roka totálne pohorel. V konkurencii Dunaja a Nemocnice sa prepadol do podpriemerov

Darí sa aj podvečernému dennému rodinnému seriálu Mama na prenájom, ktorý sa stal druhým najsledovanejším nespravodajským programom dňa a taktiež v oboch hlavných cieľových skupinách vo štvrtkovom rebríčku sledovanosti predstihol aj konkurenčný prime-time seriál Nemocnica.

Štvrtá epizóda dosiahla v cieľovej skupine 12 – 54 doposiaľ druhý najvyšší rating 7% a rekordný trhový podiel 26,3%. Túto epizódu sledovalo celkovo 401-tisíc divákov a v čase vysielania mal seriál dosah na 527-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV JOJ #TV Markíza #seriál Nemocnica #seriál Mama na prenájom #seriál Dunaj k vašim službám