Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Prekoná nový seriál od HBO aj Hru o tróny? Táto novinka sa ukáže už čoskoro

Televízia HBO zverejnila prvý trailer k dlhoočakávanej novinky The Last of Us, ktorá je jedným z najdrahších seriálov súčasnosti.

30.09.2022 06:00
the last of us, Foto:
Novinka The Last of Us má stanovenú premiéru na rok 2023.
debata (2)
Avengers Endgame Iron Man Čítajte aj Konečne príde poriadny Marvel seriál! Bude prepojený s filmami a plný veľkých hviezd

Spolu s Rodom draka aj The Last of Us vyšli HBO na viac ako 200 miliónov dolárov. Hovorí sa o tom, že na obrazovky by mal doraziť už začiatkom budúceho roka a byť ťahúňom zimy. Oficiálny dátum štartu ešte nie je zo strany televízie oficiálne potvrdený.

Pečie celé Slovensko II, Česko Slovensko má talent X, Tvoja tvár znie povedome VII Čítajte aj Bizarný jesenný súboj je tu: Zvládnu Slováci sledovať naraz tri veľké televízne šou?

Príbeh seriálu sa odohráva dvadsať rokov po zničení modernej civilizácie. Joel, otrlý preživší, je najatý, aby prepašoval Ellie, štrnásťročné dievča. Má ju dostať z karanténnej zóny. To, čo začína ako malá zákazka, sa čoskoro stane brutálnou, srdcervúcou cestou, pretože obaja musia precestovať Spojené štáty a prežitie jedného závisí na druhom.

ellen pompeo, klinika grace, grey´s anatomy, Čítajte aj Obavy o budúcnosť rastú! Hlavná hviezda hovorí jasne: Seriál bezo mňa bude dobrý

V hlavných úlohách sa predstaví celá plejáda hercov: Pedro Pascal ako Joel, Bella Ramsey ako Ellie, Gabriel Luna ako Tommy, Anna Torv ako Tess, Nico Parker ako Sarah, Murray Bartlett ako Frank, Nick Offerman ako Bill, Storm Reid ako Riley, Merle Dandridge ako Marlene, Jeffrey Pierce ako Perry, Lamar Johnson ako Henry, Keivonn Woodard ako Sam, Graham Greene ako Marlon, Elaine Miles ako Florence a Ashley Johnson a Troy Baker.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #HBO #HBO Max #televízna sezóna 2022/2023 #The Last of Us