Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Konečne príde poriadny Marvel seriál! Bude prepojený s filmami a plný veľkých hviezd

Rok 2023 prinesie dlho očakávaný Marvel hraný seriál, ktorý poriadne otočí kormidlom v štýle doterajšieho rozprávania príbehov o superhdinoch.

30.09.2022 06:00
Avengers Endgame Iron Man Foto: ,
Nový seriál bude mať prepojenie nielen s Avengermi.
debata
Pečie celé Slovensko II, Česko Slovensko má talent X, Tvoja tvár znie povedome VII Čítajte aj Bizarný jesenný súboj je tu: Zvládnu Slováci sledovať naraz tri veľké televízne šou?

Na tento seriál sa dlho čakalo! Streamovacia Disney+ uvedie očakávanú novinku Secret Invasion v prvých mesiacoch nasledujúceho roka. Pripravte sa na titul, ktorý po dlhšom čase avizuje vyššiu kvalitu hraných seriálov. Tento rok okrem Moon Knighta stavil Marvel na odľahčené tituly (Ms. Marvel, She-Hulk), ktoré sú komediálne ladené a sú len akousi očividnou vatou prepojené filmového a seriálového sveta. Toto všetko sa čoskoro zmení!

the last of us, Čítajte aj Prekoná nový seriál od HBO aj Hru o tróny? Táto novinka sa ukáže už čoskoro

Na seriálového sveta mieri nielen Nick Fury (Samuel L. Jackson), ale aj hviezda Hry o tróny Emilia Clarke, ktorá sa objaví v tajomnej úlohe. Ako už názov naznačuje, bude odhalená tajná invázia mimozemšťanov na tých najvyšších miestach. Nepriatelia zvolili inú stratégiu, nenapadli Zem a nelynčovali ju, ale prefíkane sa infiltrovali do pozícií, z ktorých môže riadiť všetko. Majú oproti pozemšťanom jednu výhodu – čas. Nemusia sa ponáhľať, aby dosiahli svoj cieľ.

trojka, Čítajte aj Zásadné škrty v RTVS. Trojka definitívne končí, otázne sú osudy týchto relácií a moderátoriek

Skrullovia nie sú neznámy pojem. Už sa objavili aj v seriáli Agenti S.H.I.E.L.D., ale aj v snímke Captain Marvel. Teraz ich úloha bude kľúčová! Okrem spomínaných dvoch hviezdnych hercov sa diváci môžu tešiť aj na oscarovú Oliviu Colman, ktorá si naposledy zahrala Alžbetu II. v hite Koruna. Herec Martin Freeman si takisto zopakuje úlohu z filmov ako Everett Ross. Nebude chýbať Cobie Smulders ako agentka Maria Hillová.

Pozrite si prvé zábery zo Secret Invasion!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Disney #Marvel #Disney+ #Secret Invasion #televízna sezóna 2022/2023